Şehri sonuçtan hiç memnun değil

Enterogermina İ̇lacın Yarattığı Olumsuzluk

13 Haziran 2023 20:13

Enterogermina isimli ilacı eczaneden aldım epeyce pahalı bağırsak sıkıntıma iyi gelmesini umdum eczacıda hiç yan etkisi olmaz dedi. İçtikten iki saat sonra halsizlik bas dönmesi bulanıklığı gaz sancısı mide bulantısı yaşadım. 15 saat böyle geçti hala etkileri sürüyor. Bu nedir anlamadım. Bilincim resmen yerinde değil nedir bu satın aldığımız Sağlık Bakanlığı bununla neden ilgilenmiyor her yerde reklamları dönüyor insanlar sıkıntılarına çare ararken daha kötü oluyor.

Zeynep
Zeynep

Probiyotikler bazen doktorlar tarafından hastalara reçete ediliyor, bazen de hastalar eczacılara sorarak probiyotik satın alabiliyorlar. Enterogermina özelinde, enterogermina tek tip probiyotik içeriyor. Bunu şöyle düşünebilirsiniz. Kirada olan bir daireniz var ve siz o dairedeki kiracıyı çıkarttınız. Yerine yeni bir kiracı ile anlaştınız, yeni kiracı gelip dairenize yerleşti. Ama ne yerleşmek. Öyle bir yerleşti ki, bir daha onu oradan çıkartmanız mümkün değil. İşte Enterogermina'daki tek tip probiyotiği evinize yerleşen ve bir daha oradan çıkartmanız mümkün olmayan kiracı gibi düşünebilirsiniz. Probiyotiklerle ilgili dikkat etmeniz gereken konular şöyle; 1- Her probiyotik her hastaya uygun değildir. 2- Tüm probiyotikler doktor kontrolünde kullanılmalıdır. 3- Tek tip değil, çok farklı tiplerdeki probiyotikleri bir arada içeren destekleri kullanmak daha doğrudur. 4- Herhangi bir sindirim sorununda lütfen bir gastroentroloji uzmanına gidiniz. En doğrusunu o branş bilir.

14 Nisan 2025 19:44
Enterogermina Ürününde Sağlık Tehlikesi
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2025 11:09
Enterogermina Family Kullanımı Sonrası Sağlık Sorunları Ve İletişim Eksikliği
enterogermina-family-kullanimi-sonrasi-saglik-sorunlari-ve-iletisim-eksikligi-5.jpg
enterogermina-family-kullanimi-sonrasi-saglik-sorunlari-ve-iletisim-eksikligi-3.jpg
Esra sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 09:14