EnglishCentral Ücret İadesi Talebi

15 Temmuz 2024 14:213.663
Özge'nin Teşekkür Mesajı
Sorunum çözüldü teşekkür ederim.

English Central dan 9 temmuzda paket satın almıştım ancak içeriğini beğenmediğim için 10 Temmuz da ücret iadesi talep ettim. Hala tarafıma iade işlemi yapılmadı. Birkaç defa mail attım ve otomatik cevap geliyor. Sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum.

16 Temmuz 2024 15:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Özge G., İade işlemleri belli bir prosedüre göre sırayla işleme alınmakta olup 10 Temmuz tarihinde tarafımıza ilettiğiniz iade talebiniz 16 Temmuz tarihinde tamamen karşılanarak geri ödemeniz tamamlanmıştır. Haftasonu ve resmi tatil günlerinin iş gününe dahil olmadığını dolayısıyla iadenizin 3. iş günü içerisinde tamamlanmış olduğunu ve ortada bir aksaklık bulunmadığını önemle belirtmek istiyoruz. Geri ödeme işlemlerinde ödenen tutar bankanızın prosedürüne bağlı olarak birkaç iş günü içerisinde tarafınıza yansıtılmaktadır. Ek olarak, talebinizin karşılandığına yönelik bildirimde bulunmak adına gün içerisinde sizi aradığımızı ancak ulaşamadığımızı da belirtmek isteriz. Talebininizin karşılanmış olmasına istinaden platformun kullanım koşullarına uygun olarak bizler de sizden şikayetinizin üzerinde gerekli güncellemeleri tamamlamanızı beklemekteyiz. Saygılarımızla,

Özge
16 Temmuz 2024 16:54

Sorunum çözüldü teşekkür ederim.

16 Temmuz 2024 18:23

Sayın Özge G., Sorununuzun çözüldüğünü bilmek bizleri mutlu etti. Sizlere yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu olursa dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla,

22 Ağustos 2024 22:344.203

"Tam bir teşekkür değil arayüzde eksik kalan bilginin tamamlanması gerekiyor. Uygulamada eksiklik oluyor."