Emniyet Genel Müdürlüğü Şehit Haşim Usta Polis Merkez Ekipler Kamera Kayıtlarını Almıyor

28 Eylül 2023 09:50

23.09.2023 günü saat 18:30 gibi Taksim Demirören İstiklal AVM'ye gittim. 3. Katta oyun alanında langırtın üzerinde 30.000 TL değerindeki saatimi unuttum. Bir saat sonra döndüğümde saatim bir şahıs tarafından alınmıştır. Güvenlik görevlileri kamera kayıtlarından bunu tespit ettiler. İlgili polis merkezi olan Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi Amirliği'ne gittiğimde girişte karşılayan polis memuruna durumu izah ettiğimde 'Kim olursa alır gider saati' cevabıyla karşılaştım. Benimle ilgilenmeden geri çevrildim. AVM güvenlik kameralarında kayıt tutulduğunu ve şikayetçi olmak istediğimi belirttim. Zor da olsa şikayet kaydım oluşturuldu. Kayıt işlemlerinden sonra 0212 **** 42 iletişim numarasından bilgi almam için ulaşmam gerektiği söylendi fakat gece gündüz defalarca aramama rağmen telefonlara yanıt verilmiyor. AVM güvenlik ekiplerini aradığımda hala CD'de tutulan kamera kaydı alınmamıştır. Bugün bir hafta oldu ve hala güvenlikten kayıtlar alınmadı. Emniyet ekipleri bu hırsızlığın üzerinde durmuyor ve süreç uzatılıyor. Aksi takdirde başka birimlere başvurma mecburiyetinde kalacağım. İlgilenmenizi rica ediyorum.

17 Nisan 2024 22:20

13 Kasım 2023 15:22