Eminotomotiv Ertelenen Ödeme Ve Mağduriyet

31 Aralık 2024 20:39

10 Haziran 2024'de Trabzon Eminevim'den 750 bin TL'lik sisteme girdim. Yüksek ödeme yapmam şartıyla bana ilk önce Aralık ayında ödeme yapılacağı söylendi, sonra çalışanımız hata yapmış kusura bakmayın, size ödeme Ocak ayında yapılacak dendi. Biz de tamam olur dedik.

İnsanlık halidir, Aralık ayına planlarımı yapmama ve mağdur olmama rağmen, Ocak ayında teslimat yapılacak içiniz rahat olsun dendi ve çıktık kurumdan. Daha sonra danışanım m*** k*** bana Ocak ayında kesinlikle sana ödeme yapılacak hocam, sıkıntı yok, dert etme, kafana bir şey takma dedi. Ben de tamam, size güveniyorum dedim.

Daha sonra danışanım m***k** benden Aralık 15'te istenilen evrakları getirmemi ve süreci başlatıyorum Ocak ayında teslim yapılmadı. İçin dedi. Ben de tüm evrakları eksiksiz teslim ettim. Bir hafta sonra sizi arayacağım, senetlerin imzalanması için gelirsin hocam dedi. Sonrasında, 'Aracını sat hocam, az kaldı' gibi yönlendirmesiyle beraber ben de bir an önce sürecim aksamasın diye aracımı sattım, öğretmen olduğum için okulum devam ettiğinden dolayı dönem arasına kadar iki hafta için araç kiraladım.

Daha sonra aradan bir hafta geçti. Aradım, 'İmza için gelecektik, aramadınız beni' diye, bana 'Hocam daha hazır değil, bekleyin' dedi, sonra bir hafta daha geçti, kendisini aradım, Eminevim'e gel hocam, konuşacağız dedi. Ve gittiğimde benimle kendisi değil, ç*** Hanım'a yönlendirildim. Bana, 'Size teslimat Ocak değil, Şubat ayında olacak' söylendi ve başımızdan aşağı kaynar sular döküldü. İlk Aralık dendi, kusura bakmayın Ocak ayında teslim olacak dendi, şimdi de Şubat ayına attılar beni. Burada bana sürekli yalan konuşulmasına mı yanayım, aracımı bana sattırdılar ona mı yanayım?

Eğer bu sorun çözülmezse Şubat ayına kadar aracım olmadığı için kanser olan eşimin hastane işleri için ne yapacağımı bilmiyorum. Şube müdürü n*** Hanım bu konuyla alakalı bir akış düzenledi. Umarım olumlu sonuçlanır da daha fazla mağduriyet yaşamayız. Benim elimdeki sözleşmemde Haziran ayı ödeme tablosu ile başlayan sürecimde 7. Ay ödeme tamamlandığında araç teslimi en son yapılacağı söylendi. Ama şu anda yapmıyorlar. Bende ki sözleşme ile şu an gösterilen sözleşme asla uyuşmuyor.

Tekrar söylüyorum, lütfen mağduriyetimi giderin. Aracımı bana sattırıp, kanser olan eşimin tedavileri için beni araçsız bırakıp sonra da kusura bakmayın demek kesinlikle sorun çözmüyor. Ocak ayında teslimatımın bana yapılması için gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Ödeme bilgilerimi paylaştım.

13 Ocak 11:07 (Şikayetten 12 gün sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim'de Müşteri İlgisizliği Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

24 Şubat 13:23
Ergül sonuçtan memnun değil

25 Mayıs 20:08
Eminevim'de Araç Teslimatı Üç Ay Gecikti, Maddi Zarara Uğradım
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Araç Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve Yanlış Bilgilendirme Mağduriyeti

13 Ağustos 20:30