Tufan sonuçtan çok memnun

Eminevim'de Güven Krizi Ve İletişim Sorunları

Eminevim'de Güven Krizi Ve İletişim Sorunları
25 Ekim 2024 12:23
Tufan'ın Teşekkür Mesajı
“Sadece şube müdürü Yasin bey şube çalışanı Mustafa bey yardımlarından dolayı teşekkür teşekkür ederim paramın geç yattığı için 3000 küsur lira bir zararım oldu sırf Emin Evin personel hatası yüzünden kredi kartıma faize bindiği için bir mağduriyetim oldu sonuçta ana paramı kurtardım kurtardım diyorum çünkü onu bile vermeyeceklerdi ama gene de 3000 küsur lira kendi hataları yüzünden benim ödemem hiç etik değil bir hevesle üye olduk ne yazık ki hevesimiz kırıldı şansımıza şubedeki arkadaşlar çok iyilerdi şubedeki arkadaşlara çok teşekkür ederim”

Eminevim Şirinevler Şubesi temsilcim U*** Bey'e, Eylül ayındaki kuraya katılabilmek adına üyelik oluşturdum ve 126 bin küsur TL para ödedim. Eylül ayı kurasına katılmak için beklerken Eminevim tarafından arandım ve bana temsilcimin işten ayrıldığını, evrakı eksik gönderdiğini söylediler. Eylül ayındaki çekilişe Eminevim'in kendi personel hatası nedeniyle katılamadım ve bir ay kaybım oldu. Daha sonra tekrar üyelik açılacağını ve 85.000 TL organizasyon ücretini kredi kartımdan çekip 15 gün içerisinde geri yatırılacağını söylediler. Ancak 20 küsur gün geçti ve hala ödeme iade edilmedi. Kredi kartımın son ödeme tarihi iki gün sonra geçecek ve tabii ki ilk taksitini, Eminevim parayı iade etmediği için ödeyemeyeceğim. Kredi kartımın son ödemesi geçtiği zaman kartıma faiz işleyecek ve buradan da bir kaybım olacak. Aradığımda hiçbir muhatap bulamıyorum. Sürekli genel merkeze iletildiğini söylüyorlar. Genel merkezden bir kez aradılar ve konuyla bizzat ilgileneceklerini söylediler. Ancak aradan üç-dört gün geçmesine rağmen hiçbir dönüş yapılmadı. Konunun aciliyeti olduğunu ve kendi hataları olduğunu biliyorlar. Eminevim çalışanlarının hatasını ben çekiyorum ve hiçbir şekilde güven vermiyorlar. Sürekli bir geçiştirme, herkes birbirine aktarıyor. Konum hiçbir şekilde çözüme kavuşmadı. Gerekenler yapılmıyor. Artık Eminevim benim için güvensiz bir firmadır. Kendilerini çok büyük bir şirket olarak tanıtıyorlar ama bir sorun olduğu zaman hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor.

profile profile profile
02 Kasım 2024 23:49 (Şikayetten 8 gün sonra)

Tufan Ü. Bey iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Tufan
Tufan
20 Kasım 2024 19:19

Yorumlar (7)

Cahit
Cahit

Eminevim tam bir bataklık ve macera yeri macera istiyorsan Eminevim'e üye olacan sonrasında sana maceranın kralını yaşatıyorlar net

Gulsen
Gulsen

Paranızı alabildiniz mi

Ahmet

Bu denli köklü bir firmanın müşterisine sunduğu hizmet ve sonrasında ki tutumu cidden anlaşılır gibi değil.

Cihad
Cihad

Böyle bir şey nasıl olabiliyor? Başvuru yapmıştım iyi ki onaylamamışım. Bankadan devam edeceğiz öyle görünüyor. Tüketici Mahkemesi'ne verirseniz ciddi sonuçlar doğurur karşı taraf için. Sağ olun yazdığınız için.

Ramazan
Ramazan

3 arkadaşımla birlikte Eminevim'e girmeyi planlıyorduk gerçekten personelin hatası size mi mal oldu?

Ahmet

Tufan bey vermiş olduğunuz bilgiler ciddi anlamda Eminevim'e karşı olan düşüncelerimi değiştirmiş oldu normal de bu tarz yerlerin güvenilir olması çok önemli bende sürekli fuzulev ve Eminevim arasında ikilem yaşıyordum ama görüyorum ki Eminevim müşteri ilişkilerinde güven esasını ortadan kaldırmış benim de kafamdaki soru işaretini bitirmiş oldunuz. Arkadaşlarımın ısrarla Fuzul Ev'e gel demelerinin doğruluğunu görmüş olduk sizin adınıza üzüldüm

Şehri
Şehri

Rast gele girdim siteye ve yazılanlardan şunu anladım. Sisteme dahil olmadan önce artısı eksisiyle genel bir değerlendirme yapılmalı. Bütün riskler konuşulmalı. Gerekirse de sözleşme maddelerine eklenmeli. Hoş kalıp bir sözleşmeleri vardır, eklerler mi bilmiyorum ama şirket temsilcilerinin söyledikleri bir şekilde sözleşmeye konmalı diye düşünüyorum. Aksi takdirde işten çıkma durumunda veya ben böyle bir şey söylemedim ya da yanlış anlamışsınız gibi bir durumda mağdur olanın her zaman müşteri olacağı aşikar...

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Danışman Hatası Ve Erken Teslimat Sözünün Yerine Getirilmemesi Nedeniyle Mağduriyet

16 Temmuz 2025 22:21
Samet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 12:44
Eminevim'de Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve Yanıltıcı İşlemler