Eminevim Araç Rehini Kaldırmak İçin Tarafımdan İstenen Ücret

Tanfer
25 Eylül 2023 09:283.555

Kurumunuzdan 50.000 peşin kalanını 5.000x10 taksitte ödeyerek araba almak için kredi aldım. Borcum bittiğinde benden onayım olmadığı halde bilgim dışında arabamın sigortası yapıldı. Denilerek sigorta parası alındı. Yine rehin parası denilerek ücret alındı. Ben arabamın rehininin kaldırılmadığını bir buçuk yıl sonra arabamı satmaya kalktığımda öğrendim ve şok oldum. Hemen Kırıkkale'deki şubenize giderek 'neden arabamın üzerindeki rehinin kaldırılmadığını' sordum. Görevli memur, Merkeze sorup tarafıma bilgi verileceğini söyledi. Verilen Bilgi (Rehininizin kaldırılması için 148 TL rehin kaldırma parası almamız gerekiyor). Bir yılı aşkın bir süre sonra bu istenilen para ne kadar mantıklı ve hukukidir. Anlayamadım. Ben haksız bir şekilde benden istenen bu parayı ödemeyeceğim. Aracımın üstünden Rehinin kaldırılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde hukuki yollardan hakkımı arayacağım.

28 Eylül 2023 14:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

Tanfer Ö. iyi günler, başvurunuz Emin Üstün Holding Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile, ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Adem
Adem
26 Ekim 2024 18:13

Bende basta bu ücreti verdim daha sonra fark adı altında tekrar istedieler. Yazışmalarınızı haber kanallarıyla paylasin. 10 binlerce kisi belki daha fazla bu şekilde mağdur oluyor. Tek kisi olarak düşününce küçük bir ücret gibi görünse de herkesten bu şekilde 2. Defa talep edilince büyük bir mevlaya donusuyor. Eğer bastan rehin kaldırma ücretini alıyorsa sonradan 2. Defa ücret talep edemez; fark adı altında bile.

Ahmet
Ahmet
28 Eylül 2023 15:16

Şu anda bende aynı konudan muzdarip im. Rehin kaldırma şirketimiz tarafından finanse edilecek dendi. Bu saydıklarımız aynısını bana yaşattılar. Şu anda 148 lirayı ödedim. Bakalım rehin ne zaman kalkacak. Saygılarımla.

Eminevim bir türlü aracımdaki ipoteği kaldırmıyor

Gökhan
25 Nisan 2025 11:163.600

Eminevim bir türlü aracımdaki ipoteği kaldırmıyor! Üye olurken 4.200 TL rehin masrafı ödememe rağmen, bir de rehin kaldı...

Eminevim bir türlü aracımdaki ipoteği kaldırmıyor

Hakan
EminOtomotiv Sıhhiye Şube Personel Tutumu

EminOtomotivSıhhiye Şube Personel Tutumu

Kübra
EminOtomotiv Yeter Artık Paramı İade Edin!

EminOtomotivYeter Artık Paramı İade Edin!

Hakan
Eminotomotiv 2. Kez Kasko Yaptı Araca!

Eminotomotiv 2.Kez Kasko Yaptı Araca!

Kadir
Eminotomotiv Yanlış Yönlendirildim!

EminotomotivYanlış Yönlendirildim!

Yusuf
Eminevim Genel Merkezi Yanıltıyor!

Eminevim GenelMerkezi Yanıltıyor!

Okan