Adem sonuçtan hiç memnun değil

Finansal Sistemde Beklentiler ve Gerçekler

Finansal Sistemde Beklentiler ve Gerçekler
09 Aralık 2024 19:52

Merhaba, 1948723 sözleşme numaralı Eminevim'den aldığım 2 milyon Türk lirası finanslı müşterisiyim. Temmuz ayında bu sistemi güzel ve benim yararıma olduğunu düşünerek girdiğim sistemin kendi içinde çürümüş olduğunu her geçen gün anlıyorum. Ben bu sisteme girdim ve 4 arkadaşıma da anlatarak bu sisteme girmelerine vesile oldum (burada da her referans olduğunuz kişi için hediye çeki veriliyor, 2 tanesini zar zor düşürebildik, 2 tanesini imzalayamadık bile). Bugün gitme sebebim çok basit; düşünerek bu sisteme yüzde 40'ını verdiğinizde paranızı alabiliyordunuz, bu da benim tutarda 800 bin Türk lirası yapıyor. Ben 500 bin Türk lirası verip paramı ne kadar sürede alacağımı, hatta ödediğim ücreti artırdığımda ne olacağını sorduğumda bana tam 27 ayda alabileceğim söylendi. Sistemin çürümüşlüğü de burada. Ben hiç ödemede, hatta götürüp elimle 800 bin Türk lirası verdiğimde 5 ay beklemem gerektiği söylendi. Artış yapmadan 18 ayda alacağımı düşündüğüm sistem, bunun da 6 ayı geçmiş bulunmakta, bana 27 ayda alacağım söylendi. Bu bir umut tacirliğidir ve bu işte köklü olduğunu düşündüğümüz Eminevim'e (çürümüş sistem) (umut taciri) yakışmamakta. Bununla alakalı yetkili kişilerden bir çözüm beklemekteyiz.

profile profile profile
16 Aralık 2024 14:40 (Şikayetten 6 gün sonra)
Adem
22 Aralık 2024 00:06

Hala dönüş sağlanmadı

Adem
17 Ocak 22:06

Beni Eminevim den bir kişi ben yetkili bir kişiyim size çözüm sunabilmemiz için yorum u 5 yıldız yapın cuma gününe kadar size dönüş yapalım dediler biz de bir kez daha kandık ve yaptık ama sonuç gene dönüş olmadı bize her geçen gün güven daha da azalıyor

Yorumlar (7)

Vaz geçtim almiyam

Emre

Aaa ben şok yarın müracaat yapacaktım araç için vzzzgeçtim

Ugur

Kardeş araba alabilirsin ama tanidikdan falan arkadaşım yeni aldı para bana geldi hatta üzerine verdim 2 3 gün sonra geldi para ama ev olayı siknti olabilir

Telefon la arandım ön Bilgi aldım 1milyon 2milyon talep ettim ama yorumlara baktım kesinlikle vaz geçtim.

Şuayip

Mahkemeye ver TV, ye röportaj ver veya Youtube.com kanalları var onlara röportaj ver konuyu anlat herkes bilsin

Hakkı

Bariz bir şekilde kullanılmak ve işinizi zorlaştırmak. Ben bugün yaşadım. Sistemden çıkacak oldum ödediğim ana paramı minimum 4 ay Maksimum 6 ayda ödeyecek şu anki faiz ile 14.000 TL onlar para kazanacak, ben mecburiyetten KMH hesabına aynı oranda 5.500 TL aylık olmak üzere 22.000 TL faiz ödeyeceğim. Minimum 4 aylık hesap. Badem bıyıklı tiplerden uzak durmak gerektiğini yaşayarak öğrendik maalesef.

Selçuk

Demek ki hiç araştırmaya gerek yok Eminevim ve benzerlerini

Sadi sonuçtan memnun

Eminevim'de Yanıltıcı Bilgi Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet

29 Mayıs 21:18
"Marka adına genelde memnuniyetsizliğim sadece Konya şubesi olarak devam etmektedir. Fakat benim problemimi gerçekten çözen ilgilenen müşteri hizmetlerinden Ş** hanım oldu. Ayrıca bu süreçte Ayrıca K** hanımın ilgisi için ayrıca teşekkür ederim."
Eminevim'de Yanıltıcı Bilgi Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet