Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim'de Şeffaflık Eksikliği Ve Mağduriyet

01 Kasım 2024 13:13

Ben Eminevim ailesine Temmuz 2023 yılında Giresun şubesinden Abdulsamet Bey danışmanlığında 1 milyon 500 bin TL'lik teslimat almak için peşinatsız olarak katıldım. İlk girdiğimde 44 kişilik grup ve aylık 15.000 TL ödeme ile gruba başladık. 3 defa çekiliş yapılmasına rağmen hiçbir çekilişte ismimiz okunmadı. Buna istinaden Giresun şubesinden Abdulsamet Bey danışmanlığında aylık taksit ödemelerimi 25.000 TL'ye çıkardık ve geçmişte ödemiş olduğum taksitlerin tamamını 25.000 TL olacak şekilde peşinat olarak yolladım. Gruptaki kişi sayısını 44'ten 31'e düşürmüş olduk ve daha önceki 3 çekilişte grubumdan 15 kişinin ismi okunduğu için yeni gireceğim sistemde bu 15 kişi 31 kişilik grupta önümde olmayacak ve benimle birlikte grubumda 16 kişi olacaktık. Kesin teslimat tarihini de Nisan 2026 yılı olarak konuştuk. Ancak girmiş olduğumuz çekilişlerde kişi sayıları ve mevcut grup kişi sayısı konuştuğumuz gibi çıkmadı. Bu konu hakkında Abdulsamet Bey ile telefon ve WhatsApp üzerinden görüşmelerimiz oldu ama benim 31 kişilik grupta olduğumu defalarca sormama rağmen net ve açık bir şekilde cevabını alamadım. Bunun üzerine önce Diyarbakır'da bir Eminevim şubesine giderek grubum hakkında bilgi almak için gittim. Orada aldığım bilgi ile Abdulsamet Bey ile görüşmüş olduğumuz hiçbir şey doğru çıkmadı. Daha sonra Eminevim Giresun şube müdürü ile de görüşmemiz oldu ancak oradan da şeffaf bir açıklama ya da cevap alamadım. Dosyamın incelenmesini ve takibinin şeffaf olacak şekilde yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesi hususunu rica ederim.

profile profile profile
02 Kasım 2024 15:15

31 kişilik grupta kesin teslimat tarihi de gecikmeler dahil Nisan 2026 olarak bilgisi aldım, ancak bu bilgi de doğru çıkmadı ve gecikmeler dahil Eylül 2026 olarak görünüyor.

07 Kasım 2024 13:00 (Şikayetten 5 gün sonra)
08 Kasım 2024 20:29

Hep öyle diyorsunuz ama kayda değer herhangi bir dönüş yapan yok. Kaç defa Eminevim'e telefon ve mail üzerinden şikayet ve talep oluşturdum bugüne kadar hiç birine yanıt verilmedi, insanları mağdur etmekten zevk mi alıyorsunuz bıktık artık bir yetkili arasın ve şeffaf bir şey söylesin.

18 Ocak 15:53

Eminevim'in Şikayet var sorumlusu 13.01.2025'te aradı ve sorunumun değerlendirilebilmesi için şikayet varda ki memnuniyete olumlu yıldız vermen gerekiyor ve en geç 17.01.2025'te de kesin sonuç ile geri dönüş yapacağını bildirmişti. Şimdi ne sonuç var ne de geri aradı, defalarca ben aradım ama cevap vermiyor, bu Eminevim bünyesinde dürüst bir çalışan ya da bir yetkili yokmuş gerçekten ikinci defa aldatıldım yazıklar olsun. Hakkım ha-RAM olsun.

Yorumlar (5)

Muhammet

Bende tam başvuru yapacaktım Eminevim için bir araştırayım dedim şikayetlerle karşılaştım devletin yeni aynı tarz uygulamaya başlayacak onu bekliyorum

Mesut

28 Haziran 2025 cumartesi günü Eminevim Ankara Mamak şubesine gitmeyi düşünüyordum. Bu yazılanları okuduktan sonra vazgeçtim. Tam 3 arkadaş gidecektik.

Murat

Siz artık kafeste olan bir birey olduğunuz için, hiçbir talebiniz dikkate alınmayacaktır. Bak ben kafes dışındayım her gün aranıyorum. Üye yapmak için. Bu işler böyle maalesef. Sistem kendi çıkarlarını korumak üzerine kurulu.

Mert

Acaba bunların sözleşmesine karşı bir avukat ile sözleşme yapılıp mı gidilse. Ben de dışarıdayım bayağıdır.

Sisteme girmeden önce günlerce aradılar, öyle böyle övüp durdular şimdi sesimizi duyan yok. Eminevim pişmanlıktır kesinlikle tavsiye edilecek durumda değil, girmeyin

Eminevim Karaman Şubesi'nde Yaşanan Dosya Masrafı Ve Çekiliş Sorunu!

26 Ocak 11:36
Eminevim Karaman Şubesi'nde Yaşanan Dosya Masrafı Ve Çekiliş Sorunu!
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Yanlış Bilgilendirme Ve Mağduriyet: Eminevim Çekilişli Konut Finansmanında Güven Sorunu

Oğuzhan
23 Eylül 15:05
yanlis-bilgilendirme-ve-magduriyet-eminevim-cekilisli-konut-finansmaninda-guven-sorunu-8.jpg
yanlis-bilgilendirme-ve-magduriyet-eminevim-cekilisli-konut-finansmaninda-guven-sorunu-7.jpg
yanlis-bilgilendirme-ve-magduriyet-eminevim-cekilisli-konut-finansmaninda-guven-sorunu-6.jpg
yanlis-bilgilendirme-ve-magduriyet-eminevim-cekilisli-konut-finansmaninda-guven-sorunu-5.jpg