Varanli sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Tarafından Mağdur Edildim Maalesef

Varanli
31 Ocak 2023 11:53

Eminevim'e 15 Kasım 2022'de 71500 TL organizasyon bedelinin 7500 TL'sini ödedim. Sonra şartlarının bana uymadığını anlayıp 14 günlük cayma süresi içinde temsilcimle görüşüp caymak istediğimi belirttim. Temsilcim beni oyalayıp süreyi geçirmek istedi. En sonunda gidip 28 Kasım 2022'de yani cayma süresi içinde dilekçemin işleme konulmasını istedim. Süremin dolduğunu ve dilekçeyi işleme alırsa paramın ödenmeyeceğini belirtip yanlış beyanda bulundu. Ben şubeden ayrılıp genel merkezi aradım durumumu anlattım ve caymak istediğimi şubenin yardımcı olmadığını söyledim. Talep oluşturup kısa zamanda halledeceklerini bildirdiler. Gel gör ki aradan iki ay geçmesine rağmen hiçbir yetkili dönüş yapmadılar. Şubeden umudumu kestim zaten. Yapacak bir şeylerinin olmadığını söyleyip gönderdiler. Kısacası milletin parasını bilerek hilelerle almayı iyi biliyorlar. Sorsan Müslümanız faize karşıyız. Peki sizin yaptıklarınıza ne demeli. Bu daha başlangıç eğer kısa zamanda paramı iade etmezseniz şubenin karşısında siz ödeyene kadar pankart açacağım.

04 Şubat 2023 01:49

Üyelik yaparken yok böyle bir hız. Müşteri caymak isterse oyalayıp dururlar. Müşteriye hiç dezavantajları söylemezler. Yüzde 10luk bir bedel alırlar. Hava parası. Eksper ipotek koy kaldır. Her yıl kasko sigorta bütün bunlar çok para tutar bundan isim olarak ya bahsederler ya da es geçerler. Kefil ister. Kurada ismin var mı yok mu belli değil. Onlarla Allah arasında. Tahsilatta bir çok problem. Kısacası alsanda pişmansın. Sonradan ödemelerin katlanıyor. Çoğu ödeyemiyor. Ben bunların farkına varıp caymak istedim. Dilekçemi almadılar. Bende genel merkezi arayıp durumu izah ettim. Tamam hallederiz deyip. İki aydır dönüş yapmayıda çok gördüler. Ödediğim 7500 TL. Zehr zkm olsun. Sonrasında süre geçti deyip ödeyemiyuruz diyorlar. Daha çok yazarım Eminevim sizin burnunuzdan fitil fitil getireceğim. Bu da ahdim olsun.

14 Şubat 2023 13:13 (Şikayetten 14 gün sonra)
Varanli
09 Mart 2023 14:09

Buraya bir sürü hakaret yazmayı çok isterdim lakin onu da hakketmiyorlar. Tüketici Hakları'na müracaat etmişim. Her türlü hukuki yolu deneyeceğim. Lehime bir sonuç çıkmazsa kendime adaleti ben sağlayacağım. Benden çaldıkları misliyle zarara uğratacağım. Bazen adaleti sağlamak mağdurlara kalıyor.

Eminevim Şubesinde Şiddet Ve Hakaretle Karşılaştım, Param İade Edilmiyor

04 Aralık 18:48