Eminevim İademi Yasal Sürede Yapmıyor

Eminevim İademi Yasal Sürede Yapmıyor
Gönül
27 Nisan 2023 15:29

Eminevim üyeliğinden, sözleşmeye göre 14 gün içindeki koşulsuz cayma hakkımı kullanmak için dilekçe yazdım. Sözleşme gereğince yatırdığım paranın 14 gün içinde tarafıma ödenmesi gerekmekte. Dilekçem alınırken, bir hafta içinde yatacağı sözlü olarak söylendi. Ancak sözleşmede 14 gün içinde yapılacağı yazmakta. Söylenen bir hafta geçti, 10 gün geçti, pek çok arama uğraşmadan sonra 2 Mayısa iade tarihi verildi. Verilen tarih 14 günü aşıyor, 15 gün oluyor. Bunun kendilerine bildirmeme rağmen, bayram tatili, hafta sonu tatili gibi tatil günlerinin sayılmadığını söylediler ki böyle bir şey mantık dışıdır, sözleşmede de böyle ir ifade yazmamaktadır. İade ödememin yasal süre içinde yapılmasını talep ediyorum. Nasıl ki ben cayma dilekçesini, bayram tatilini gerekçe göstererek 15. Gün yazsaydım, bunu kabul etmeyecekleri gibi. Ben de iademin 15. Gün yapılmasını kabul etmiyorum. Sözleşmeye aykırıdır. Ortada resmi imzalar ve resmi bir kurumun sözleşmesi varken kimse bunu yapma hakkına sahip değildir.

profile profile
02 Mayıs 2023 13:21 (Şikayetten 4 gün sonra)
Gönül
02 Mayıs 2023 15:56

Kimse aramadı. Param da yatırılmadı.

Tarik

Merhaba sorununuz çözüldü mü acaba ne kadar sürede iadeniz hesabınıza geçti ve tutar kesintisi yaşadınız mı

Muhammet

Zamanında ayrılman en hayırlısı olmuş;Geçmiş olsun

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim'de Sözleşme Tarihi Ve Organizasyon Bedeli Hakkında Mağduriyet

13 Kasım 19:38