Eminevim Eminotomotiv Sisteminde Uğradığım Zarar!

Eminevim Eminotomotiv Sisteminde Uğradığım Zarar!
11 Haziran 2024 10:02793.442

Eminevim sistemine İstanbul-Pendik şubesinde 2021 yılında kayıt oldum. O zamanın parasıyla 200.000 TL gibi bir bedel yatırdım. Arabamı sattım, elimdeki tüm varlıklarımı verdim. 500.000 TL bedel almak için sisteme yazıldım. Sisteme girerken büyük vaatlerle yanıltıldık. Çekilişte çıkacağımızı söylediler ve ilk çekilişte çıkacağımı düşündüm. Ancak her çekilişte çıkan 5-6 kişinin yerine yeni kişiler koyuyorlar ve bunu belirtmiyorlar. Ekonomideki sorunlar nedeniyle paramız değer kaybetti. Eminevim'den hiçbir şekilde yardım görmedik. Sorunumuzu sorduğumuzda, bizi başka bir sisteme kaydetmek istediler ve organizasyon bedelini yükseltmek istediler. Zararımız konusunda hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. 500.000 TL ile girdiğimiz sistemde, 450.000 TL'ye alabileceğimiz ev 6.5 milyon tl oldu ve biz ev alamadık. Sisteme girerken sattığım araba 1 milyon tl oldu. Param sistemde tl'de kaldığı için zarar ettik. Sisteme yatırdığımız para tl'de kaldı ve değer kaybetti. Eminevim bize hiçbir şekilde kolaylık sağlamadı. Araba almak istedim, kasko yapmak zorunlu. O parayla 20 yıllık araba alacaksınız. Kasko nedir? O parayla gidip araba bile alamadım. Param çok değersiz hale geldi. Kredi çekerek ev aldım ve büyük bir borcun altına girdim. Sistemde sıra bana geldi, üzerinden 7-8 ay geçti. Ne ev ne araba alabildim. Zamanı gelmiş, hak etmiş olduğum öz paramı istiyorum ama 6 ay zaman veriyorlar. Burada bir sıkıntı var. En azından yardımcı olmanız gerekiyor. Paramın çok kısa zamanda bana teslim edilmesi konusunda yardım rica ediyorum. Eminevim bana hiçbir şekilde yardımcı olmadığı halde organizasyon ücreti almış durumda. Bu paranın da iade edilmesini istiyorum. Artık devlet buna el atmalı. Veya bir yolu varsa, arkadaşlar söyleyin ben de o şekilde ilerleyeyim.

14 Haziran 2024 17:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

Gökhan A. bey iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Yorumlar(37)

24 Mart 11:24

Eminevim ve benzeri tüm sistemler saadet zinciri tarzında olup kesinlikle uzak durmanız gereken bir sistemdir.! Başta her türlü pembe tabloları çizip sonrasında paranızın bir kısmını keserek sizi üyelikten çıkarmak için işi yokuşa sürmek!

18 Aralık 2025 19:43

Eminevim vb yerlerin birinden araç almak için kayıt olmayı düşünüyorum ancak bu yorumları okuyunca vazgeçiyorum

12 Kasım 2025 22:49

Arkadaşlar bende araba için Şubat ayında yazıldım ve sabit teslimata dahil oldum Ocak sonunda teslimat olacak bakalım o süreç nasıl ilerleyecek size bilgi veririm. Bende çok stresliyim umarım sorun yaşamayız

Sercan
Şikayeti Çözüldü
6 Temmuz 2025 09:16

Kaçın kaçın kaçın milletin hakkına girmekten başka bir şey yapmıyorlar.

Sercan
Şikayeti Çözüldü
6 Temmuz 2025 09:10

Şuraya bakın yani bu kadar insanın ahını alıyorsunuz geceleri uyuyabiliyor musunuz çoluk çocuğunuz varsa boğazlarından o Harem parayı nasıl geçiyor yatacak yeriniz her gün beddua ediyorum her gün yeni yazılacaklar inanın hayatımda böyle stres yaşamadım kendi sağlığını düşünen insan bu ucuz merdiven 6 yere yazılmaz.

24 Şubat 2025 01:39

Gökhan bey geçmiş olsun, yazdıklarınızı okuyunca bir planlama hatası olduğunu görüyorum, şöyle ki, böyle bir sisteme girerken size maksimum çıkacak olan süre zaten başlangıçta ve sözleşmede belirtiliyor, yani bütçe planını ona göre yaparak ayarlamak gerekiyor, siz araba için ayırdığınız bütçede enflasyonu hesaba katmak da gerekiyordu, aslında ev sisteminde de böyle düşünmek lazım, yani çekiliş hemen çıksa iyi olur tabii ki ama hesabı en kötü ihtimale göre yapmak lazım, oda sanırım belirlediğiniz bütçenin yarısı mertebesinde otomatik olarak teslimat yapılıyor, o zaman da paranın değeri kalmıyor diye belirtmişsiniz haklısınız da, o yüzden miktarı biraz fazla tutmak lazım, ama şunu söyleyeyim bankaya Göre çok çok karlı bir sistem çekiliş en sonda çıkmış olsa bile, faizler göz önüne alındığında, Allah inşallah isteğinize göre bir araba size nasip eder,

4 Şubat 2025 21:43

Hiçbir işlem yapılmayan dosyanızdan organizasyon ücreti talep edemezler... Sözleşmenizi inceleyin böyle bir madde yok... Bir avukatla görüşüp en üst mahkemeden yasal hakkınızı arayın... Talep edilecek arabulucuyuda reddedip mahkemeyle devam edin... Resmi olarak delillendirdiginiz her konuda dava açabilirsiniz... Sonrasında kararı buradan paylaşınki diğer mağdurlara emsal olsun...

17 Ocak 2025 13:57

Burada çok mağdur var bende onlardan biriyim söylenen ile yapılan bir değil maalesef pişman oluyorsunuz geri dönüş yapacaksınız ama bu sefer de paranızın derdine düşüyoruz geri alabilmek için

31 Aralık 2024 15:33

Araba almayı düşünüyordum ancak yorumlar hiç de iç açıcı değil. Mağdur kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Herkes faiz ödemeden ev araba almak istiyor ancak bunu sağlayacak güvenilir bir platform var mı açıkçası çok zor.

5 Aralık 2024 19:39

Hocam araba için girmek istiyorum acaba tavsiye eder misiniz, kafam karışık mantıklı mı değil mi diye.

1 Aralık 2024 10:57

Araç için girecektim yazılanlar ve çevremde ki şikayetleri görünce vaz geçtim. Mağduriyetiniz umarım en yakın zamanda çözülür. Olumlu veya olumsuz sonuçları buraya yazarsanız en azından rehber olursunuz insanlara.

18 Kasım 2024 10:38

Bu firma tam bir fiyasko girmeyin zarar edersiniz neden mi yaşadım çünkü

8 Kasım 2024 23:26

Teşekkür ederiz bilgi için denetim şart

1 Ekim 2024 22:29

Vallahi bende araba için sisteme dahil olayım diyorum şikayetleri okuyunca vaz geçiyorum güven vermiyor gibi

28 Temmuz 2024 02:17

Abi senin parandan iyi faiz yemislerdir...

25 Haziran 2024 03:45

Dostum öncelikle üzülme Allah nasıl daha önce verdiyse yine verir. Bende 2021 yılında yazıldım ama benimkisi çekilişle değil kesin tarihleydi sen niye o zamanlar öyle yapmadınki. Ben 250 bin için yazıldım ve 1 yıl sonra kesin alacağım sözüyle aldım evimi tabi İstanbul Üsküdar'da oturmayı düşünürken param eriye eriye Kocaeli Gebze'ye düştük aslında bunda Eminevim'in sucu yok enflasyon arttı oda bize vurdu. Allah yardımcın olsun

Eminevim Sürekli Bir Sorun Çıkartıyor Teslimatımızı Yapmıyor

7 Ağustos 2023 13:50583.489

2019 yılında Balıkesir şubesinde Eminevim adlı sisteme girdik. Girerken teslimat zamanında herhangi bir ürün alabilirsin...

12 Destek6 Yorum

Eminevim Sisteminden Çıkma İstediğimde Yaşadığım Sorunlar

11 Temmuz 2023 10:3538.414

Eminevim 1159325 üyesiyim ve 150 bin tl değerinde bir ev için sisteme giriş yaptık. Ancak evlerin pahalı olması nedeniyl...

4 Destek

Şirinevler Eminevim Şubesinde Önkayıt Oluşturdum Param İade Olmuyor!

ŞirinevlerEminevim Şubesinde Önkayıt Oluşturdum Param İade Olmuyor!

Alperen
Eminevim Fiyaskosu Ve Pişmanlığı