Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Emine Tandoğan Güzellik Salonu Saçımı Mahvetti

Emine Tandoğan Güzellik Salonu Saçımı Mahvetti
22 Ağustos 2023 16:34

Emine Tandoğan adında bir kuaföre gittim saçımı boyamasını istediğim modeli gösterdim ve randevu aldım. Ertesi gün boyatmak için gittiğimde izin alma gereği bile duymadan video çekildi, kaba, konuşmayı bilmeyen bir çalışan ile birlikte saçlarımı boyadı, gösterdiğim görsel ile asla alakası olmayan bir renge boyandı saçlarım (saçımda boya yoktu). Aynı renk olmadığını belirttiğimde bir de sen ne istediğini bilmiyorsun bence gibi haddi olmayan bir yorum yaptı. Böyle insanlar kuaför olmamalı, insan içine çıkmaya utanacağım bir halde şu an saçım (3. Fotoğrafta gördüğünüz saçtaki geçişlere renk farklılıklarına bir bakın bir de benim saçımı boyadığı! Düz platin rengine)

Zen Kuaför (Gebze) Dikkat! Okumadan Geçmeyin!

09 Temmuz 2024 23:38

02 Nisan 2025 16:18

18 Kasım 2023 16:20
Moonlight Mersin Çamlıbel Şubesi Saçıma Naptı
Nazli sonuçtan hiç memnun değil

Tufan Mutlu Bayan Kuaförü (Antalya) Kuaför Deneyimi Ve Beklentilerin Karşılanmaması Üzerine Bir İnceleme

29 Şubat 2024 12:52