Rustem sonuçtan hiç memnun değil

Emfragrans Orijinal Olmayan Ürün Satıyor

25 Temmuz 2023 19:07

Her şeyden önce sattığı ürünler kesinlikle orijinal değil. Ama kendileri orijinal diye satıyor. Parfümlerin kendi mağazasında sordum satıcılara. 0 kalıcılık.

Ve kargolarken kargoyu alıcı ödemeli yapıyorlar ve ödedikten sonra size iade edeceğiz diyorlar parayı. Fakat iki haftadır beklememe rağmen geri dönüş alamadım kendilerinden param da iade edilmedi mağdurum.

Ali

Merhabalar size yazmama rağmen hala bakmadınız sizden alışveriş yapmayı düşünüyorum ama çok kötü yorum var ilk parfümlerim olacak hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sosyal medya da ürünler orijinal diyorsunuz bu gerçekten doğru mu ve imagination gibi kalıcı bir parfüm bile sizde kolonya gibi yazmışlar bu doğru mu

Emre

Hocam bir de müşterilerle bu şekilde konuşuyorlar orijinal olmayan ürünlerin yanında.

Em Fragrans

Merhabalar öncelikle iade ve değişim konusunda kimseyi mağdur etmediğimizi bildirmek isteriz İadeler 14 iş günü içerisinde yapıldığı için bu kadar beklemeniz çok normal Ayrıca koku kalıcılığının orijinallik belirtisi olmadığını da belirtmek isteriz Yinede çok teşekkürler

15 Ekim 2024 08:16

23 Mayıs 2023 12:49
Sude sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 23:33