Sahte Modem Satışı Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Sahte Modem Satışı Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
10 Aralık 2024 18:16

Emaa Global Otomotiv e-ticaret, Türk Telekom gibi 0850 560 23 48 ve 0850 560 21 63 numaralarından arayarak, kullandığımız operatöre ait bilgileri verip ikametimizde fiber altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve modemimizin uygun olmadığını belirtti. Yeni modem almamız gerektiğini söyleyerek 2970 TL'ye yeni modem gönderip teknik servisin 2 gün içinde geleceğini ve gerekli kurulumun yapılacağını söylediler. Biz de ödemeyi yaptık. Kargo geldi ama arayan olmayınca Türk Telekom ve Turkcell Superonline'ı aradık ve böyle bir işlem yapmadıklarını öğrendik. Konu hakkında hakem heyeti ve adli merciler üzerinden gerekli takibi yapacağız. Gönderdikleri modem ise eski, 200-300 TL arası bir Huawei model ve kullanılmaz bir şey. Telefonlara ve aramalara rağmen cevap vermiyorlar.

Nursu
Nursu

İyi ki böyle bir yorum yazdınız, aynı numaradan aynı şeyler söylenerek arandım ve t. C. Kimlik numarama kadar söyleyip ev adresimi istediler. Ben de ev adresimin zaten sistemde olması gerektiğini söyleyince internet hizmetini sanki sokaktan alıyormuşum gibi adresimin olmadığını söylediler. Ben de şüphelendim ve numarayı Google’a yazınca sizin yazıyı görüp istemediğimi söyledim. O zaman bugün internetiniz kesilecek diye tehdit ettiler :d

Fevzi
Fevzi

Vergi numarasını öğrenebilen var mı. Ben de şikayet edeceğim

Mito sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 18:10
Emaa Global Otomotiv Yanıltıcı Modem Satışı Ve Hizmet Eksikliği
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Sahte Modem Satışı İle Mağduriyet Yaşadık

17 Ocak 2025 12:39
Güler sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 22:03