Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep.toptan.abiyee Art Niyetli Sayfa!

18 Kasım 2024 15:18

Instagram'da sayfası bulunan sözde toptan abiye satan firma zeynep.toptan.abiyee isimli sayfa art niyetli. Ve sürekli hakkında şikayet olduğu için Instagram'da isim değiştirdiğini düşünüyorum. Daha önce 13 kez isim değiştirmiş sayfa. WhatsApp konuşmalarında yerlerinin Bayburt'ta olduğunu söyleyip konum attığı yerde aslında bir başka bir esnafın bulunduğu milleti de mağdur ettiği ortaya çıktı. Başka insanların dükkanın konumunu kullanıyor kendisi. Ve oraya gidip bizzat yerine baktırdım. Konumunu verdiği yerdeki esnaflar kendilerini defalarca şikayet ettiklerini ama çözüme kavuşmadığını söylediler. Böyle bir yer yok bunu kendilerine de yazdığımda beni engellediler.

25 Şubat 2025 14:52

Instagram'da sayfası bulunan sözde toptan abiye satan firma zeynep. Toptan. Abiyee isimli sayfa art niyetli. Ve sürekli hakkında şikayet olduğu için Instagram'da isim değiştirdiğini düşünüyorum. Daha önce 13 kez isim değiştirmiş sayfa. Şu an da ismini Seyhan. Toptan. Abiye olarak değiştirmiş. WhatsApp konuşmalarında yerlerinin Bayburt'ta olduğunu söyleyip konum attığı yerde aslında bir başka bir esnafın bulunduğu milleti de mağdur ettiği ortaya çıktı. Başka insanların dükkanın konumunu kullanıyor kendisi. Ve oraya gidip bizzat yerine baktırdım. Konumunu verdiği yerdeki esnaflar kendilerini defalarca şikayet ettiklerini ama çözüme kavuşmadığını söylediler. Böyle bir yer yok bunu kendilerine de yazdığımda beni engellediler.

Elif
Elif

Bende düştüm maalesef. Neler yaptınız bir çözüm yolu bulabildiniz mi?

Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 11:43

09 Mart 2025 19:51
Instagram'da Güvenilir Olmayan Satış Sitesi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2025 16:57
Yanıltıcı Kampanya Ve İptal Edilemeyen Sipariş Sorunu