E'Liva Beauty (Erzurum) Mağdur Edilmem

21 Kasım 2024 01:15

E'Liva Beauty güzellik salonu Erzurum Seray City AVM içerisinde 1 kat yaklaşık 1,5-2 yıldır aynı yerde hem lazer hem cilt bakımlarını yaptırıyorum son dönemlerde yüzündeki Güneş lekelerinden şikayetçi olduğum için Dermapen yaptırma kararı aldım keşke almasaydım bana bütün lekelerimin geçeceği hiç endişe etmeyin bildiğiniz çok güzel olacak gibi vaatlerde bulunup beni para düşürüp işleme aldılar ilk 2 seansın başka bir eleman tarafından yapıldığı için güzel geçti lekelerim geçmedi ama şikayetimde olmadı ama 3 seansta başka bir kadın girdi benim tedavime o kadar acı verdi ki işlem sırasında hatta ben kendisine bu kadar acı normal mi diye sordum evet normal dedi daha sonrasında eve gittiğimde yüzünde yanık tarzında lekeler oluşmaya başladı salonu aradığında bu gayet normal geçecek dediler gün geçtikçe benim yüzüm su toplamaya yaralar daha da belirginleşmeye başladı aradığımda tekrar bana aynı şeyi geçeceğini söylediler kremler alıp verdiler bunları kullanın lütfen geçecek gibi sözler söylediler ben de söyledikleri şeyleri uyguladım kalbim temiz çünkü kimseyi işinden gücünden etmek istemedim kremlerin sonucunda yüzünde leke kaldı ve hala yüzümdeki leke kocaman bir doğum lekesi gibi yüzümü mahvettiler benim eski cildim daha güzeldi ben bu kurum hakkında şikayetçiyim gereken her şeyi yapacağım.

Banu
Banu

Seda hanim sizinle aynı mağduriyeti yaşıyorum başka bir salonda yaptırdım şu an geçti mi ne durumdasınız nasıl bir tedavi yolu izlediniz bana da fikir verebilir misiniz yüzüm kaldı böyle yanık gibi bir ay oldu

Havva sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 12:07
Estetika Güzellik Salonu Cilt Bakımı İlgisizlik
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 14:08
Estistanbul 5 Cm İzle İz Kalacak Derece Yaktı Paramı Yediler!
Buse sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 08:48