Osman sonuçtan çok memnun

Caliburn G2 Cihazında Sıvı Kaçağı Sorunu

29 Kasım 2024 21:16
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum kısa süre içinde çözüldü ve hızlı bir şekilde dönüş yapıldı. Sorunun kaynağının elektrobuhar3 web sitesiyle ilgili olmadığını, tamamen benim acemiliğimden kaynaklandığını fark ettim. Web sitesi, kullanımı açısından gayet anlaşılır ve sorunsuz. Destek ekibi de oldukça yardımcı oldu. Yaşadığım küçük karışıklık dışında, siteyi ve hizmetlerini tavsiye edebilirim. İlginiz için teşekkür ederim.”

Merhaba, elektrobuhar3.com sitesinden caliburn g2 cihaz aldım. Ürünü sorguladığımda orijinal olduğunu gördüm ama çekim esnasında ağzıma sıvı geliyor. Gibi oldu. Müşteri hizmetlerine yazdım. Dönüş bekliyorum. Duruma göre şikayetimi güncelleyeceğim! Umarım en kısa sürede cevap verirler

29 Kasım 2024 21:27 (Şikayetten 11 dakika sonra)
Osman
Osman
30 Kasım 2024 12:07

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Buharkeyf Aldığım Ürün İle Şikayetim Var

06 Şubat 2024 14:41
Buharkeyf Aldığım Ürün İle Şikayetim Var

Elektrobuhar.com Elektrobuhar.org Bozuk Kartuş

06 Mart 2024 15:43
İrem sonuçtan çok memnun

26 Ağustos 2023 15:23
"Teşekkür ederim"

Elektrobuhar2.net Orijinalliği Şüpheli Ürün Gönderimi!

03 Ekim 2024 20:24