Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Ekip Teknik Karaca Teknik Servisinden Şikayetçiyim

14 Temmuz 2023 12:13

Karaca'nın kalitesine güvenerek Smoothie 5001 Inox almıştım. Blenderın çevirme düğmesi arızalandı ve Maltepe İstanbul'da bulunan yetkili servisi Ekip Teknik firmasına ürünü 22.06.2023 tarihinde teslim ettim. Her hafta cihazın durumunu öğrenmek için kendilerini aradım ve cihazın parça beklediğini söylediler. Bugün 14.07.2023 tarihinde 3. Hafta oldu ve bugün aradığımda cihazın niye orada bekletildiğini teknik servis yetkilisi de açıklayamadı. Cihaz parça bekliyorsa şimdiye kadar gelmiş olması ve cihazın onarılarak teslim edilmiş olmadı gerekirdi. Teknik servis yetkilisi cihaz ile durumunda ne olduğunu söyleyemedi. Aldığım bu cevaba çok şaşırdım. Karaca markasına güvenerek ürün satın aldım ama teknik servislerinin ilgisizliği nedeni ile mağdur edildim. Bir daha Karaca markalı ürün alır mıyım bilmiyorum.

Kübra
Kübra

Fabrikada stok olmadığından 1 tane, 2 tane olarak gelmediği için maalesef bekletilmek zorunda. Parça temin süresi 20 iş günüdür. Oradaki arkadaşı tanımıyorum, size güzelce izah etmesi gerekirdi tabii ancak dediğimiz gibi parça eksik olduğunda 20 iş günü boyunca beklemek zorunludur.

24 Nisan 2024 12:44
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 18:30
Serra sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı: Blender İade Süreci

22 Mart 2025 22:49