Nurettin sonuçtan memnun

Sahte Bosch Çim Biçme Makinesi Ve Yanıltıcı Etiketler

19 Aralık 2024 13:09

Arkadaşlar...
697813977247 sipariş no, 16.12.2024 tarihli.
Ekinlerden akülü Bosch marka Çim biçme makinesi sipariş verdim.
Daha önceki yorumları okumamıştım.
Niye okumadım ki.
Gelen çim biçme aleti... Fakat kutu üstündeki marka ismi Bosch yapıştırma.
İçinde alet üzerindeki marka ise Bosch şeklinde pos it olarak yazılmış ve yapıştırılmış,
Hepsi çakma.
Telefon açtım yarım saat bekledim açan olmadı.
Daha önceki yorumları okusaydım bunlara bulaşmazdım.

Yorumlar (8)

Aysuhan

Ekinler eğer aynı web sitesi ise muadili diyerek satış yapıyor. Sayfada muadil gibi ibareler var. Reklam ve ticaret kuruluna yanıltıcı reklam diye başvuru yapılsa çok büyük ceza öderler mi? Minareyi... Olmuş mudur bilemem. Aslında bu tür satışlar büyük markaların adını küçültüyor fakat şöyle bir şey de var. Bu tarz sitelerin sattığı ürünlerin gerçek fiyatları 400 euro/dolar/paund gibi değerlerden başlıyor. Bu tarz bir ürün alırken aslında ödenen

Aysuhan

Para ürünün kendi kadar ürünü ile birlikte kullanılabilecek ürün sayısı ve çeşidin çok olması. En az 10 yıl yedek parça garantisi. Dayanıklılığını artıran, motoru ve malzemesi gibi bileşenlerin yüksek kalite ve teknoloji içermesi, testleri ve bu test sonuçlarının garanti altına alınarak müşteriye sunulması örneğin -5 derecede, tozlu ortamda, yüksek sıcaklıkta çalışma, ölçülerinin bire bir olması, günlük 2 saatten 5000 saat kullanım ömrü olması gibi

Aysuhan

Liste uzar gider. Peki biz ne yaşıyoruz. Ne yazık ki bizi kandıra bilmeleri demek, bizden en azından bir adım önde düşündüklerini gösterir. Alışveriş psikoloji bilimi ile çok içli dışlıdır ve müşteri olarak en büyük açık verdiğimiz nokta alışveriş gibi kuralları net olan bir hususta çok fazla duygusal karar vermemiz.

Aysuhan

Örneğin senetli alışveriş imkanı sağlayan bir yerden 36 ay/senetle bir ürün alınca size bu senetleri tek tek hazırlarlar fakat ürününüzün teslim tarihi yeri gibi detaylar sözleşmede olmaz hatta siz sözleşmeye bir madde eklete mez siniz halbuki sözleşme masasında eşitsiniz şartlar iki tarafın ortak çıkarları korunarak imzalanan bir sözleşme bu. Siz teslim günü neden yazılmadı ya da sözleşmede niye yok deseniz abi/abla olur mu öyle şey derler. Siz senedi neden imzalıyorsunuz o zaman kaçıyor musunuz? 😊 Bu örnekte müşteri olarak bir malın elde edilmesindeki en önemli kriter olan sözleşme tarihini (amatör bilgi yaşananlardan, daha doğru bilgi konunun uzmanlarından alınmalı) sözleşmeye yazdıra bilenlerden misiniz yoksa yazdı rama yanlardan mısınız? Geçmiş olsun

22 Eylül 2023 20:08
Ekinler Profesyonel El Aletleri Kullanılan Aparatın Arızalı Çıkması, Müşteri Memnuniyetsizliği,

01 Haziran 2025 17:16
Bosch El Testeresi Arızası Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Orijinal Olmayan Ürün Ve Fiyat Farkı Nedeniyle Mağduriyet

10 Eylül 2025 19:12