Eker Profiterol İçerisinde Profiterol Yoktu Sadece Puding Vardı

Eker Profiterol İçerisinde Profiterol Yoktu Sadece Puding Vardı
Sacide
Sacide
11 Ekim 2023 22:40974

11 Ekim 2023 tarihinde internetten sipariş verdiğim Eker profiterol içerisinde profiterol yoktu ve sadece az bir miktar puding vardı. Paketi açınca az miktar olmasına şaşırdım sonrasında kaşığı içine daldırdığımda sadece puding, profiterol yoktu. Dikkat edilmesi gereken bir konu. Puding istesem puding alırdım.

12 Ekim 2023 17:46 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhabalar, Tüketicimize 12.10.2023 tarihinde saat:11:01 ve saat:17:43 sularında ulaşmaya çalıştık ancak aramalarımıza cevap verilmediği için görüşme sağlanamamıştır. 13.10.2023 tarihinde tekrar arama sağlanacaktır. Her türlü istek, şikayet, görüş ve önerinizi Tüketici Danışma Hattından bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla Eker Müşteri İlişkileri

13 Ekim 2023 17:20

Merhabalar, Tüketicimize 13.10.2023 tarihinde saat:10:39 sularında ulaşmaya çalıştık ancak aramalarımıza cevap verilmediği için görüşme sağlanamamıştır. Her türlü istek, şikayet, görüş ve önerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla Eker Müşteri İlişkileri

Eker Profiterol Aldım İçinde Sadece Kakaolu Puding Vardı Ve Yarısı Boştu

Meltem
Meltem
28 Eylül 2024 21:251.151

"İlginiz için teşekkürler"

Melike
Melike
4 Ağustos 2023 16:16782

"Eker'e şikayetime hemen dönüş yaptığı ve yerine ürün gönderdiği için çok teşekkür ediyorum. Bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayacağımı düşünüyorum."

Döne
Döne
23 Temmuz 2023 23:41749

Şu an itibarıyla aldığımız Eker markalı profiterol tatlısı küflü çıktı. S. K. Tarihi 27.07.2023 tarihli Bu ne ihmalkârlı...

Eker Profiterol Küflü Çıktı

Aydın
Aydın
3 Temmuz 2023 00:27425

"İlginiz için teşekkür ederim ama Eker Profiterol ürünü konusunda çok şikayet okudum lütfen daha dikkatli imalat yapın insan canı önemli"

Tümünü Gör
Eker Küflü Çıktı Ve Tarih Yok Üstünde!

Eker Küflü Çıktı VeTarih Yok Üstünde!

Muhammed
Eker'e Yakışmadı!

Eker'e Yakışmadı!

İklimya
Son Tüketim Tarihi Geçmeden Küflenen Eker Probiyotik Yoğurt!

Son Tüketim TarihiGeçmeden Küflenen Eker Probiyotik Yoğurt!

Nagihan
Eker Gebze Center Migros Bozuk Ürün!

Eker Gebze CenterMigros Bozuk Ürün!

İbrahim
Eker Küflü Dip Sos!