Ece sonuçtan çok memnun

Kaybolan Bilgisayar Siparişi Ve İade Sorunu

Kaybolan Bilgisayar Siparişi Ve İade Sorunu
01 Kasım 2024 11:36
Ece'nin Teşekkür Mesajı
“Buraya yazdıktan sonra 1 saat içinde firmadan olumlu geri dönüş aldım, teşekkür ederim”

16 Kasım 2024 tarihinde Hepsiburada'dan 56.500 TL değerinde bir bilgisayar sipariş ettim. Kargom, 5 gün geç çıktığı gibi transfer merkezinde kaybolduğunu öğrendim. Kargo takibi yaparken ben fark edip peşine düştüm. Hepsiburada'ya haber vermemin üzerinden 10 gün geçti. Kargomdan umudu kestim, artık bulunmasını da beklemiyorum ama yaptığım alışverişin ödeme günü geldi ve olmayan bir ürüne para ödemek istemiyorum. Aynı ürün zamlandı, o ayrı bir mağduriyet. Kaybolmasının ardından 10 gün geçti ve hemen para iademi talep ediyorum. Defalarca telefon görüşmesi yapıldı ve kayıtlar açıldı fakat ben yetkili biri ile görüşüp paramın yatacağı tarihi ödeme günüm gelmeden bilmek ve almak istiyorum.

01 Kasım 2024 11:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

01 Kasım 2024 11:44

Neredeyse her gün telefon görüşmesi yapıldı. 28 Ekim 2024 Pazartesi günü yaptığım görüşmede 1-3 iş günü içerisinde size dönüş yapılacak ve paranız bu 1-3 iş gününde iade edilecek dendi. Yine 1-3 iş günü içerisinde diye bir yanıt almak istemiyorum hem maddi hem manevi büyük mağduriyetim var. Paramın bugün yatmasını bekliyorum. 3 gün doldu. Ve ben 10 gündür bekliyorum. Kargo siparişimi baz alırsak 16 Ekim’den bu yana bekliyorum.

01 Kasım 2024 11:55

16 Kasım diye bildirdiğim ilk tarih 16 Ekim olacak. Mahkemelik olmak istemiyorum ama mağduriyetim giderilmez ise maalesef suç duyurusunda bulunacağım. Hem kargo şirketine hem Hepsiburada’ya. Güvenerek kart bilgilerimizi girip adresimizi yazıyor ama ödediğimiz paraya değer bir hizmet göremiyoruz. Kendi adıma çok üzüldüm. Umarım bugün dönüş alabilirim.

01 Kasım 2024 13:40
01 Kasım 2024 21:35

Geri dönüş sağlandı, teşekkür ederim.

29 Kasım 2024 20:50

Can
Can

Merhaba. Bu şikayetinizin sonucunda bilgisayarınızı alabildiniz mi? Ayrıca ürün sıfır ve orjinalmiydi?

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 10:51
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
15 Mayıs 2024 16:27