eBay Bitse Pro Ve Ebay Siteleri Dikkat

Halil
26 Nisan 2024 00:12

Ebay sitesi ve benzeri platformlarda dikkatli olmakta fayda var. Uzak Doğulu kişilerin kullanıldığı durumlar olabiliyor. İlk etapta güven kazandırarak küçük miktarlarla ya da promosyonlarla işe başlatıp, daha sonra para çekme işlemlerine izin veriyorlar. Ancak bu kişiler site çalışanı olduğu için, onların onayı olmadan para çekimi mümkün olmuyor. İlk başta izin verilerek bir güven ortamı yaratılıyor, sonrasında ise işlemler için daha yüksek miktarlar talep ediliyor. İşlemleri tamamlasanız dahi para çekimi gerçekleşmiyor. Bahane olarak vergi ödemesi gerektiği söylenerek, hesaptan değil ayrıca yatırılması gerektiği belirtiliyor ve %20 oranında bir ek ödeme talep ediliyor. Vergi ödendiği takdirde dahi paranın alınamayacağı durumlar söz konusu olabiliyor. Benzer bir durumu bizzat tecrübe ettim ve bu nedenle bilgilendirme yapma gereği duydum.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Ahmet

Hangi ülkeden Singapur mu honkog mu Çin mi bir de dikkate edin çoğu aynı kızlar inanmayı

Kerim
Kerim

Vergiyi ödeyip parasını alan var mı

Emir
Emir

Tayland

Sevda
Sevda

Aynen durmadan yüksek açıyor içeride 6000 $param var çekemiyorum 3500$ yatırmam isteniyor ki eminim onu yatırsam bile para çekemem. Çünkü bu organize bir iş...

Fatih
Fatih
Şikayeti Çözüldü

Sevda hanım sakin başka para yatırma gider benim ki gitti 15 bin dolar içeride asla inanma güvenme

eBay Ebay Üzerinden Güven Sorunu Ve Mağduriyetim

16 Mayıs 2024 13:01