Samet sonuçtan hiç memnun değil

Momentum Tiyatrosu 24; Sinirli Değilim Aksine Mutluyum Ezik Ea Sport

19 Ağustos 2024 22:54

FC24 ve PS5'im var. Online oynayabilmek için bildiğiniz üzere ücret yatırılıyor. Her neyse, ben bu parayı adil oyun olmayacaksa niye yatırayım? Bana biri çıkıp mantıklı açıklamasını yapsın. Affedersiniz ama karşınızda çocuk mu var? Momentum ayarı yapıyorsunuz, yeni başlamış dünki çocuğa yeniliyorsunuz. Evet, olabilir. Ama anlatmak istediğim, oyunumuzun tiyatrosu. İster kardeşim, golünü yırt diyor, attırmam o golü, o pası. Ben de ne yapıyorum? Tabi affeder miyim? Sen inatçısın, ben de inatçıyım. Maça girip çıkış yapıyorum. Hani madem haksız rekabet var, tiyatro var, biz de başrol olmayalım, yönetmenliğe ortak olalım :) Karşıma rakip çıkan herkese 3 puan benden. Yalnız zorlar, ilk 10 dakika gol atarım ya da atmaya çalışırım, çıkarım. Keza öyle yapıyorum. Teşekkürler EA Sports, her defasında beni momentumla şaşırtmıyorsun. Ama karşıma gelsen, dostluk maçı açsak, bir oynasam rahatlarım. Eşit eşite.

Önder
Önder

Resmen dalga geçiyorlar hiç adil bir oyun değil.

Samet
Samet

Şu an bir maç atayım dedim sezon 2 deydim dediğim gibi bilerek maç vererek 5 e düşürdüm uzun zamandır da oynamıyordum yenilememiştim, öyle bir momentum var ki anlatamam 2-1 yendim artık nolduysa momentumda başa çıkamadı herhalde oyun dondu kaldı çıkış yapamıyorum, kollar pes ayarına geçti birden bire hepsi dakika 80 den sonra Allah'ın işine bakar mısın 😂

Sağlam
20 Ekim 2023 12:46
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 14:22

17 Nisan 2024 20:59