Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 11:44

E yöneticinin yönetemediği Park Rönesans Sitesin de bildirilmeyen borçlara faiz eklenerek para toplamak, site ile ilgili çok yüksek aidatlar toplanmasına rağmen (ve hatta sulama parası da ayrı toplanıyor) çimler sapsarı. Bahçelerimizde peyzaj diye bir şey kalmadı. Patlayan lambalar değiştirilmiyor. Böcek, örümcek, salyangoz, her türlü sinek vb. Sitede bizlerden daha çok varlık gösteriyorlar. Biçilmeyen çimler, toplanmayan çöpler ve tabii ki hizmet alınamayan diğer sorunlar istiyorsanız bu kişilerle çalışabilirsiniz. 2 kişilik site personeliyle yetişilmesi mümkün olmayan işleri yürütmeye çalışmak zaten başlı başına hata. Aynı şekilde şirkette de yetkisiz ve bilgisiz personelle muhatap olmak zorunda bırakılıyorsunuz. Kimsenin bu şirket ile çalışmasını istemem.

Gokce

Kesinlikle hiçbir şey değişmedi bir sene geçmiş yorumunuzun üzerinden. Aynı aidat defalarca farklı miktarlarda email ve cep mesajı olarak gönderiliyor sonra da ulaşamıyorsunuz kendilerine. Çalıştırdıkları insanlar da kavrama kabiliyeti sıfır, g**** u*** denen kişiye derdimi anlatıp ne kadar para ödeyeceğimi öğrenemedim. Haksiz gecikme bedelleri ile mağduriyetler yaratıyorlar, bu yöneticinin gitmesi gerekiyor, dava edeceğim kendilerini,

Gokce

Derdimi anlatamadım email ile g*** u*** denen calisanlarina, cep telefonuna mesajlar ayrı ayrı ve yanlış bedellerle geliyor, hatta mükerrer defa aynı aidat farklı miktarlarda gönderiliyor, sonra da gecikme cezası diye resmen haksiz mağduriyetler yaratıyorlar.

20 Kasım 2024 11:16
Site Yönetimindeki Sorunlar Ve İhmaller
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2025 16:30