Dyson V10 Dikey Süpürge

Dyson V10 Dikey Süpürge
Vildan
19 Şubat 2024 00:37

Dört senedir Dyson V10 dikey süpürge kullanıcısıyım. Süpürgemin temizliğine dikkat ederek kullanmama rağmen bu süre zarfında önce pilim bozuldu. Benden kaynaklanmadığı için garanti kapsamında değiştirildi; ancak geçen sene fırçalı başlığım bozuldu ve garanti süresi bittiği için değiştirilmedi. Yeni bir başlık almak zorunda kaldım, fakat stoklarda bulunmadığı için beklemek zorunda kaldım. Son on gündür de tetiği bozuldu ve süpürgemi kullanamıyorum. Dyson'ı aradım, 'Size dönüş yapacağız' dediler ancak hâlâ dönen olmadı. Şu durumda mağdurum ve dört sene içerisinde bu kadar iyi ve gelişmiş bir markanın ürününün neden sürekli sorun çıkardığını merak ediyorum. Markaya güvenerek ciddi meblağlar ödeyerek alışveriş yapıyoruz. Üzülerek söylüyorum ki Dyson benim için hayal kırıklığı oldu.

26 Şubat 2024 16:08 (Şikayetten 7 gün sonra)

Ayse

Dyson Süpürge Başlıkları Ve Borusu Kısa Sürede Tekrar Tekrar Arızalanıyor

10 Kasım 2024 00:26

Zuhal
28 Aralık 2023 08:38
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
10 Aralık 2024 17:51