Dyson Airwrap Kırmızı Işık Hatası

25 Ağustos 2024 12:44
24 Ağustos 2024 11:50

Dyson Airwrap alalı yaklaşık 3 ay oluyor. İlk başlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Son 1 aydır ürün çalışmaya başladıktan yaklaşık 10 saniye sonra kırmızı ışık hatası veriyor ve yanık kokusu geliyor. Ürünün yanında gelen filtre temizleyiciyi de kullandım. Buna rağmen kırmızı ışık vermeye devam ediyor. Markaya güvenerek almıştım ürünü. Bu konuyla ilgili mağduriyetim giderilmesini talep ediyorum. Aksi halde gerekli yerlere şikayetlerimi sunacağım.

26 Ağustos 2024 12:36 (Şikayetten 23 saat sonra)

Dyson Airwrap Gövde Değişimi İçin 6599 TL Ücret Talebi Ve Açıklama Eksikliği

Emine
05 Mart 17:23

Ayıplı Dyson Airwrap Yeni Alınmış Olmasına Rağmen Kısa Sürede Çalışmayı Durduruyor

Sibel
19 Şubat 16:41
ayipli-dyson-airwrap-yeni-alinmis-olmasina-ragmen-kisa-surede-calismayi-durduruyor-3.pdf
ayipli-dyson-airwrap-yeni-alinmis-olmasina-ragmen-kisa-surede-calismayi-durduruyor-2.pdf
ayipli-dyson-airwrap-yeni-alinmis-olmasina-ragmen-kisa-surede-calismayi-durduruyor-1.pdf
Tüm Dyson Saç Şekillendirici Şikayetlerini Gör

Dyson Kategorileri