Şura sonuçtan çok memnun

06 Ağustos 2023 18:51
Şura'nın Teşekkür Mesajı
“Dyo'nun bölge boya dağıtıcısı eve gelip boyayı inceledi, boyanın kusurlu göründüğünü kendi de gördü bizden boya kutusunu geri aldı ve yerine yenisini almamız için aldığımız yer ile iletişime geçti, bize yeni mat silikon boya verildi ve bu boya da hiçbir kusur yok gibi görünüyor deterjan vs ile deneme yapmadım ama boyarken bile belliydi farkı, teşekkürler Dyo.”

Dyo silinebilir mat silikonlu boya aldım boyayalı daha 15 gün oluyor ama silinebilir değil boya çıkıyor, kızım elleriyle çikolata yapmış düz sulu bez ile sildim yani deterjan falanda yok duvardan boya çıktı ne farkı kaldı onca para vermemin? Resmen çıktı yani nasıl çıkabilir duvardan boya? Sildiğim yer de koyu leke bıraktı. Altı üstü su ile sildim bunu nasıl çözecekseniz hemen çözün emeklerime yazık.

07 Ağustos 2023 10:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sn. Tüketicimiz, Şikayetiniz tarafımızca ele alınmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçip, sorununuzun çözümü konusunda destek sağlayacağız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

07 Ağustos 2023 17:09

Sn. Yetkili, Tüketicimiz ile yapılan görüşmede, ürün özellikleri ve silinme yöntemi hakkında bilgi verilmiştir. Bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

Şura
Şura
09 Ekim 2023 15:24

F. Gül sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Boya Markası Anlatıldığı Gibi Çıkmadı Ucuz Boyalar Gibi

F. Gül
01 Ağustos 2024 00:50
Dyo Boya Markası Anlatıldığı Gibi Çıkmadı Ucuz Boyalar Gibi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
06 Eylül 2023 17:08