İklil sonuçtan çok memnun

26 Nisan 2024 03:07
İklil'in Teşekkür Mesajı
“Açıkçası çok ilgili davrandılar. Sorunun benden kaynaklı olduğu bariz ortaya çıktı. Yine de ilgili ve yapıcıydılar. Yıllarca dyoby seçmekte ne kadar doğru karar verdiğimizi kalitesinden biliyordum ama teknik ekibi de yapımcılığıyla kararımı desteklemiş oldu. A'dan Z'ye tüm Dyo Boya ailesine teşekkür ederim. İ*** beye ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.”

Dyo Boya Katalogdaki renk ile duvara uyguladığım rengin hiç alakası yok. Ürünümü geri almanızı ve istediğim ton ile değiştirmenizi rica ederim. Sizin yüzünüzden eşimle aram açıldı Allah aşkına aynı renk mi 😔Evimden soğudum yeminederim. 7.5 kilo boya

26 Nisan 2024 18:27

Melike sonuçtan çok memnun

Melike
10 Ağustos 2023 00:17
"Kurumunuza ve bizimle ilgilenen bölge sorumlunuza müşteri memnuniyetine vermiş olduğu önemden dolayı teşekkür ederim."

Savaş
29 Aralık 2024 17:44

Dyo Buz Gümüşü Aldık Mavi Çıktı

14 Aralık 2023 18:22
Dyo Buz Gümüşü Aldık Mavi Çıktı
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Boya Renk Beklentisi Ve Gerçeklik Arasındaki Fark

02 Eylül 2024 22:22