Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Sincan Dünya Göz Hastanesi Tedavi Prosesiniz Hakkında

06 Eylül 2024 16:09

Ankara Sincan Dünya Göz Hastanesi nde M**** A****** hocanın hastası olarak göz kuruluğu teşhisi ile tedaviye başladım. 17.08.2024 tarihinde kontrolüm ardından tedaviye bir ay daha devam etmem gerektiği söylendi. Kullandığım ilaçlarımı sağlık ocağında yazdırabileceğim ve tedaviye devam edeceğim şeklinde bildirim aldım. 06.09.2024 tarihinde sağlık ocağına ilaçlarımı yazdırdığım halde eczane bu ilaçları devletin ödemesi için kesinlikle göz doktorunun bu ilaçları reçete etmesi gerektiği söylendi. Hastaneniz ile görüştüğümde bu ilaçları tekrar yazdırabilmem için hastanenizde tekrar kayıt açıp muayene olmam gerektiği söylendi. Devam eden tedavi süreci için hastaneniz doktorunun bir ilaç reçete etmesi için ben 1500TL daha mı ödemek zorundayım. Bu mudur hastaya bakış açısı? Gerekli desteği maalesef göstermiyorsunuz. Konuyla ilgili desteğinizi rica ediyorum.

10 Eylül 2024 16:48 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Ekrem Ç. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Reçete İle Boşa Harcanan Para

Ali
21 Mart 11:05
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Gözlük Reçetesi İle Görüş Kaybı Ve Maddi Zarar

Selin
25 Kasım 2024 14:48

Zeliha
10 Şubat 2024 15:31

Suat
28 Ekim 2023 16:00
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Göz Muayenesinde Hayal Kırıklığı

Sedef