Nail sonuçtan hiç memnun değil

Duho Design Mobilya Teslimat Sorunu Ve Müşteri İlgisizliği

Duho Design Mobilya Teslimat Sorunu Ve Müşteri İlgisizliği
14 Eylül 2024 14:08

Merhabalar,

Siparişi oluşturdum ve özel not yazdım. Devamlı burada yaşamıyorum o yüzden üretimde öncelik vermenizi rica ediyorum diye. Bu notla kalmayayım diye WhatsApp dan da yazdım ama nafile. Üstüne normalden daha fazla zamanda mail olarak bilgi geldi. Neyse kargoya verildi. Maili geldi ama sürekli yazışıyoruz. 15 günün üzerine bir de 06/09/2024 de kargoya verildi ama 12/09/2024 de teslim edilecek. Bizde evde olmadığımız için komşuya anahtarı verdik. Aldığımız ürünü evin içine koymamışlar firmayla anlaşmaları böyleymiş. Halbuki geçen sefer evin içine kadar kendileri biz söylemeden bıraktılar. Bu seferde aynı olacağını düşünüp anahtarı verdik ve komşumuz hamileymiş. Bilgimiz yoktu. :( içeri ürünü bırakmadan direk kapı önüne koyup gitmişler kadıncağız bir şey söyleyememiş bakakalmış. Şu an rahatsız ve evde yatıyor. O kadar yanlış bir davranış ki şiddetle kınıyorum sizi. Daha sizden kesinlikle ürün almam. Biz sizi 12 gün değil 18 gün bekledik. Ev düz giriş 2 dakika içeri koysaydı arkadaşlar ölürler miydi anlamıyorum. İnşallah kadıncağıza veya çocuğuna bir şey olmaz. Bunun vebali günahı ne olur bilemiyorum.

15 Eylül 2024 04:37 (Şikayetten 14 saat sonra)
23 Eylül 2024 10:33

Merhabalar. Sorunun Lojistik firmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Telefonla arayıp size geribildirimde bulunduğumda, bana bizim anlaşmamız bu şekilde olduğu için kapı önüne bırakıyorlar demiştiniz. Bunu sizin anlaşma yaparken şart koymanız gerekiyor. Selamlar

23 Eylül 2024 10:41
24 Eylül 2024 07:52

Herhangi bir firmaya iletmenize gerek yok. Vermiş olduğunuz geri bildirimden anlaşılması gereken anlaşılmıştır. Ben teşekkür ediyorum. Fakat sizi kesinlikle tercih etmeyeceğimi de bilmenizi istiyorum.

Tangil Makine Para İadesi Yapmıyor

10 Temmuz 2024 15:25
Tangil Makine Para İadesi Yapmıyor

06 Ocak 2025 23:49
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Evs Media'da Müşteri Hizmetleri Ve Güven Sorunu

Selçuk
14 Kasım 2024 19:07
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36

Detay Yayıncılık, Kargo Bahanesiyle Neden Oyalıyorsunuz?

14 Mart 2024 00:13