Murat sonuçtan hiç memnun değil

DS Automobiles Ds AdBlue Tankı Problemden Ötesi- Müşteri Memnuniyetsizliği

07 Eylül 2023 21:25

Ds markalı aracım 25.08.23 tarihinde kronik AdBlue tank arızası verdi. Aracı aynı gün yetkili servis olan İzmir Arkas Citroen e öğleden önce teslim ettim. Servis ile Ds arasındaki tam olarak anlamadığımı bir yazışma sistem bozukluğu nedeniyle araç çarşambaya kadar sadece bu aralarındaki yazışma sistemindeki problem nedeniyle yattı. Ben ilk günden itibaren ikame araç istedim. Benden kaynaklanmayan nedenden dolayı ancak bahsettiğim yazışma sistem arızaları neticelendikten 5 iş günü sonra araç verebileceklerini ifade ettiler ( Ds müşteri hizmetleri görüşmeler kendilerinde kayıtlı ). Akabinde perşembe günü sitemleri düzeldi parça siparişi verildi. AdBlue tankı siparişi Fransa'ya geçildi. Perşembe dahil 5 iş günüde dün itibariyle doldu. Dün aradığımda ise ikame araç için bugün dönüş yapılacağı, yine Ds müşteri hizmetlerini tarafından iletildi. Bugün ise """"parça Türkiye ye ulaştığı için ( lakin nereye gümrüğe mi İstanbul depoya mı İzmir e doğru kargoda mi bilgileri yok! ) ikame araç talebimin red edildiğini 4 gün daha beklememi ilettiler ( pazartesiyi yani 17 gün yapar ve net değil ) "".
Parça Fransa da mı ülkemizde mi onu ben bilemem. Bildiğim şey parça siparişinden sonra, yani geçilmeli dosya açıldıktan 5 iş günü sonra ( ki sistemleri bozuk ise telafi etmeliydiler ) ikame araç verileceğini iletmelerine rağmen süre dolduktan sonra kargonun nerede olduğunun önemli olduğunu iletmeleri. Kargo gümrük işleminde takılabilir, sorun olabilir, tüm olasılıklar varken bu tutarsızlık bu denli müşteri memnuniyeti ile çalışan br kurumsal firmanın anlayışına yakışmadığı kanaatindeyim.
Hali hazırda parça durumu belirsiz ikame araç yok.

profile profile profile

DS Automobiles Servis Ve Parça Tedarik Sürecindeki Ciddi Sorunlar Müşteri Mağduriyetine Yol Açıyor

16 Temmuz 2025 11:58
Senay sonuçtan hiç memnun değil

DS Automobiles DS3 62.000 Km De Triger Zinciri Olmak Üzere 200.000 TL Lik Masrafı Var

30 Mart 2024 11:44

Citroen'in İkame Araç Sözünü Tutmaması Ve Müşteri Mağduriyeti