Dream Master Plus+ Cihazıyla Yaşanan Sorunlar

Dream Master Plus+ Cihazıyla Yaşanan Sorunlar
24 Kasım 2024 11:58

Ürünü yeni aldım, 10 gün oldu. Sakarya Alkaya Elektronik'ten aldım, garanti olsun diye. 1300 TL'ye internette vardı, 1700 TL verip Alkaya'dan aldım. Youtube.com'a giriyor, videoları açmıyor. Web TV'de 'hizmet bakımı var' diye hata veriyor. Sürekli dönüyor, yazılımı güncellememe rağmen Alkaya'nın dediği 'bekleyeceksiniz, yazılım gelecek'. İyi de yazılımdan olsa web'de hiçbir uygulama açmaz, bazıları açıyor, bazıları açmıyor. 1700 TL verdim, geri de almıyor. Müşteriyi mağdur ediyor. Alkaya'ya götürdüm, orada da denediler, cihazı açmadı, gördüler kendileri. Cihaz kusurlu, belli ki toplayıp bana verdiler. 'Salı gel' diye, ben niye bekliyorum? Paramla rezil oluyorum. Ben bu cihazı çok methettiler diye aldım, daha Youtube.com'u bile açmıyor. Bu konuda firma yetkililerinden rica ediyorum. Sürekli bunun donma, kasması, girmemesi, uygulamalarda hata vermesi ile mi uğraşacağım? Dream Master Plus+ cihaz, daha alalı 10 gün olmuş.

25 Kasım 2024 09:38 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhabalar öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için üzgünüz. Marka ve modelimiz ile yaşadığınız sorunları çözümleyebilmemiz için

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Dreamstar Uydu Alıcıları -teknik Problemleri

14 Temmuz 2023 11:32

Yazılım Güncellemesi Sonrası Uydu Alıcısı Çalışmıyor

05 Eylül 2025 01:41

Dreamstar Teknoloji Nova Android Box İle Sürekli Yayın Sorunları

15 Nisan 2025 16:41
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Alpsmart TV Box Hayal Kırıklığı: Çözüm Yok!

14 Mart 2025 13:16
Alpsmart TV Box Hayal Kırıklığı: Çözüm Yok!

25 Mart 2024 11:09