Dr. Clinic Güneş Kremi Alerji Yapması

Sümeyye
27 Mayıs 2023 02:49

Güneş kremi sipariş verdim. Yüzümde pütürlük ve kızarıklık bıraktı. 4 gün oldu ve hâlâ yüzüm kötü durumda. Ne olduğunu da anlamadım. Neden insan sağlığına zararlı ürünler satıyorsunuz? Eğer yüzüm böyle kalırsa ne yapacağımı bilemiyorum.

30 Mayıs 2023 20:50 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar sümeyye hanım Öncelikle firma ürünümüzden kaynaklı yaşamış olduğunuz sorundan dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz gün içerisinde yetkili departman iletişime geçecektir. saygılarımızla

24 Haziran 2023 14:19

KAMU OYUNA DUYURULUR Şikayet sahibi kişi ile firmamız yaşamış olduğu mağduriyetin giderilmesi konusunda iletişime geçmeye çalışılmıştır lakin kendisi tarafımızla hiç bir kanaldan ulaşılamamış olup şikayetine konu olan ürünün kullanıcılığı ispatlanamamıştır .

Ersağ Güneş Kreminden Memnun Kalmadım.

Fidan
14 Mayıs 2023 18:57
Simge sonuçtan çok memnun

Avon Kozmetik Anew Ultimate Krem Yüzüm Mahvoldu

04 Şubat 2024 22:31
"Avon markası iletişimi ve iş takibiyle bir kez daha gönlümü kazandı. Arayan müşteri temsilcisinin nezaketi için ayrıca teşekkür ederim. Problemimi hemen arayıp çözdüler. Bir daha kesinlikle tercih etmeye devam edeceğim. İşini böyle iyi yapan markaya güvenim her zaman devam edecektir. Tekrardan teşekkürler."

Farmasi Dr. C. Tuna Güneş Yüz Kremi Cildimde Yoğun Akne ve Lekelere Sebep Oldu

Melda
09 Temmuz 2025 01:43
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 02:25