Simge sonuçtan çok memnun

Avon Kozmetik Anew Ultimate Krem Yüzüm Mahvoldu

04 Şubat 2024 22:31
Simge'nin Teşekkür Mesajı
“Avon markası iletişimi ve iş takibiyle bir kez daha gönlümü kazandı. Arayan müşteri temsilcisinin nezaketi için ayrıca teşekkür ederim. Problemimi hemen arayıp çözdüler. Bir daha kesinlikle tercih etmeye devam edeceğim. İşini böyle iyi yapan markaya güvenim her zaman devam edecektir. Tekrardan teşekkürler.”

Avon dan anew Ultimate gece ve gündüz kremini aldım. 4 gündür kullanıyorum. Yüzümün her yerinde kızarıklık, sivilce ve küçük kabarcıklar çıktı. Bununla kalmadı yüzümde yanık izi var gibi oldu. Kaç gündür belki geçer diye kullandım ancak yüzüm mahvoldu. 430 TL param çöp oldu resmen. Ne yapacağım şimdi, ürünleri iade de edemiyorum. Zaten maddi olarak zorlayıp almıştım onunda çöp olması çok üzücü. Avon a güvenmiştim ve çok pişmanım.

05 Şubat 2024 10:33 (Şikayetten 12 saat sonra)

Müşterimizin bildirimi hakkında, tarafımıza iletilen mesajınızı incelemeye aldığımızı bildirmek isteriz. Müşterimize şikayeti hakkında en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Avon İletişim Merkezi

05 Şubat 2024 14:49

13 Mart 2025 07:34
Anew Krem Yüzümü Mahvetti: Sentetik İçerik Kabusu
Filiz sonuçtan çok memnun

30 Haziran 2023 13:50
"Teşekkür ederim ilginiz için"

Anew Altın Özlü Ürünler Cildimde Yanma Ve Tahrişe Sebep Oldu

09 Şubat 2025 02:25