Dr. Şerafettin Saraçoğlu Dermatolojik Tedavi Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

07 Mayıs 2024 18:45

Dermatolog Ş********* Bey ile Bio One tedavisi, yani skar tedavisi için randevu alıp görüşmeye gittim. Tedaviye uygun olduğumu ve 10 seans sonunda izlerin geçeceğini, 4 seans sonrasında ise durumu değerlendireceğini belirtti. Haftada iki kez olmak üzere 4 seans gittim. Beşinci seansa gittiğimde herhangi bir iyileşme olmadığını fark ettim. İlk gittiğimde çekilen fotoğraflarla, 4 seans sonrasında çekilen fotoğraflar arasında bir fark olmadığını gördüm. Durumun iyileşmediğini ve izlerde bir geçme belirtisi olmadığını söylediğimde, tavrı ve konuşmaları hoşuma gitmedi. Uygulanan tedavi beklediğim sonucu vermedi. İlk başta verdiği sözlerden geri döndüğünü hissettim. Uygulamayı kendisi yapmak yerine bir estetisyene yaptırdığını gördüm. Kendisi ticari amaçlarla hareket eden biri gibi görünüyor. Kendi çalışanının yanında daha önce söylediği sözleri inkar ettiğini fark ettim. İşe yaramayan bir uygulama için ücret talep edildi. Bu durum karşısında hayal kırıklığına uğradım ve beklentilerim karşılanmadı. Tedavinin başında verilen sözlere güvenmemek gerektiğini anladım, çünkü sonrasında tutarsız davranışlar sergilendi. Eğer başta söylenenler doğru olsaydı, tedaviye başlamayı tercih etmezdim. Özellikle yüksek puan verdim ki, bu yorumlar dikkate alınsın ve başkaları benzer durumlarla karşılaşmasın.

10 Mayıs 2024 19:42

Şerafettin Saraçoğlu ; hakkınızdaki diğer şikayetlere bakarsanız çok benzer olduğunu göreceksiniz. Hastanıza müşteri ( parantez içinde hasta yazmışsınız) diyerek bakış açınızı görmüş oluyoruz. Sizin için müşteri den ibaretiz. Şikayet yazan diğer müşterilerinizle ortak asılsız söylemlerde bulunuyor olamayız... Sonuçta kimse birbirini tanımıyor. Ama şikayetlerimiz neredeyse aynı. Takdir ve tercihi okuyanlara bırakalım. Not: Hiçbir fotoğraf tarafıma katiyen gösterilmemiştir. Şahit diye söylenen kişi sekreterdir ve elbette işletme (muayenehane) sahibinin söylemlerinin aksini söylemez. Sonuçta patronusunuz. Tüm iyi niyetimle bu yaşanan durumdan olumlu sonuçlar çıkarmanızı diliyorum. Dilerim hakkınızda ki kötü şikayetler son bulur. Doktorluk mesleğine tüm saygımla...

08 Mayıs 2024 12:46 (Şikayetten 18 saat sonra)
Ayşegül
Ayşegül
08 Mayıs 2024 16:38

Şerafettin beyin beni her seansta görme nedeni tedavisinin işe yaramadığı belirttiğim içindi bana bekleyin dedi. Bana öncesinde söylediği gibi başka hastaların öncesi ve sonrası fotolarını göstermedi. Garanti vermediğini belirtmiş fakat bizzat kendi ağzından duyduğum " hiç merak etmeyin ameliyat iziniz mayıs sonuna kadar geçecek " sözleri olmuştur. Bu garanti değil de nedir? Bu şikayet var sitesindeki tedavi ettiği başka hastaların şikayetlerine bakılırsa benimle aynı mağduriyeti başkalarına da yaşatmış olduğu görülüyor. Lazer uygulamaları uzman doktor tarafından yapılmalı fakat kendisininde söylemlerinden anlaşılacağı üzere tedaviyi kendisi değil sağlık çalışanı olmayan başka bir çalışan yaptı. Tedavinin doğru yapıldığını düşünmüyorum. Onam formları imzalamak mağdur edileceğimiz anlamına gelmez. Onam formları tedaviyi kabul ettiğimiz anlamına gelir. Onam formu imzaladım diye doğru tedavi görmesemde sırf onam formu var diye bunu söylemeyeceğim anlamına gelmez. Yanında çalışan uygulamayı yapan kişi bile tedavide iyileşme olmadığını kabul etmiştir. Buraya yazdığım şikayet üzerine kendisinden tedaviyi yanlış ya da doğru uygulamadığını kabul etmesini beklemiyordum. Kendisi de benimle iletişime geçip iyi niyet gösterseydi mağduriyetim bir az olsa azaltılabilirdi. Her zaman hastayı suçlamak sorumluluk almamak doğru bir yaklaşım değil neticesinde bu bir sağlık sorunu ve olumlu sözler söylenmemiş olsa tedaviyi kabul edip ödeme yapmaz o formu imzalamazdım.

09 Mayıs 2024 15:21

30 Mayıs 2024 11:16
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Balta Health & Beauty Kobay Olarak Kullanıldım Üstüne Deney İçin Sponsor Gibi Para Verdim

06 Aralık 2023 12:17

12 Eylül 2023 18:28
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 17:56