Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hakkında Şikayet

22 Ekim 2023 12:13

Dr. Sadi Konuk Hastanesi a blok 6. Kat'da 3 aydır yatmaktayız. Aynı odada Suriyeliler ile kalıyoruz. Hemşireler bize bir kişiden fazla durmanın yasak olduğunu ve hastanın enfeksiyon kapabileceğini söylemesine rağmen yanımızdaki Suriyeliler odanın içinde 8-10 kişi duruyor.

Buzdolabına koyduğumuz şahsi yiyeceklerimizi kendi malı gibi yiyorlar, tuvaletlerini yapıp sifonu dahi çekmiyorlar ve gece dahil son ses telefonla görüntülü konuşuyorlar. Ziyaret saatleri dışında sürekli olarak ziyaretçi kabul ediyorlar. Hastanenin onlarca güvenlik görevlisi olmasına rağmen bu şikayetimizi hemşirelere söylediğimizde "biz karışmayız, bizim işimiz değil" cevabını alıyoruz.

Her ne hikmetse biz Türklere gelince 1 kişi harici kalmak yasak, ancak konu Suriyeli "din kardeşlerimize" gelince her şey serbest. Kendi memleketimizde garip olduk. Şikayetim sadece burada kalmayacak, hastane başhekimliği ile devam edecektir. Hastanenin diğer sorunlarını burada anlatmaya satırlar yetmez.

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Personeli İle İlgili Şikayet

24 Haziran 2024 22:03
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Kabusu: Hijyen Ve Mahremiyet Sıfır!

24 Aralık 2024 05:00
Hastane Kabusu: Hijyen Ve Mahremiyet Sıfır!

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Körü Bir Sistem

28 Temmuz 2024 00:56

25 Nisan 2025 10:51