Dr. Ali Haydar Aslan İlkokulu Öğretmen Çocuk İlişkisinde Problem!

29 Ekim 2023 04:57

Beylikdüzü Haydar Arslan İlkokulu'nun öğretmen-çocuk ilişkilerinde problem yaşanıyor. Eğitimci ve aile arasında iletişim kurulmuyor. Sadece olayların çok üstünü kapatıyorlar. Çocuğumuzda problem var diye psikolojik şiddet ve argo kelimeler kullanamaz, salakça hareketler yapmayın diyemez, bunlar en basit kelimeler. Bazı veliler yapmacık yandaşçılık yapıyor. Doğru bulmuyorum. Hiçbir çocuk dışlanamaz, her çocuk kendine aileye özeldir. Okulda öğretmen-veli ayrımcılığı yaşanıyor. Ve artık susmamam gerektiğini öğrendim. Hatta çocuk temiz, zeki, akıllı çocuk bunları bile apayrı bir dizayn yapılıyor. Buna hiç kimsenin izin vermemesini isterim.

Alara

Maalesef bu bölgede en kütü okul her yerde şikayet ettim ve sesimi duyurana kadar devem edeceğim çocukların psikolojisi bozuyorlar biz çare bulmayınca okulu değiştirdik ama oradakiler hiç affetmiceğim 1. Si öğretmen müdür yardımcısı müdür benim hakkımı almadı için oradakiler hakkımı helal etmiyorum

Alara

Bende aynı durumdayım maalesef 3 sınıf Dr. Haydar aslan kadın bir öğretmen aşırı ayrımcılık yaşanıyor veliler arasında hangisi daha çok para veriyor ona göre muamele görüyor en kütü durum çocuklar arasında ayrımcılık yapılıyor bazı etkinlikler izin verilmiyor öğretmene ulaşamıyoruz hiçbir türlü benim çocuğum psikolojisi buzuldu maalesef

Zinde Okulları Çocuğumun Okulunda Yaşanan Şiddet Problemleri

04 Nisan 2024 19:32