DP Şampuanın Kaşıntı Yapması

25 Ocak 2024 03:30

DP markasının beyaz pamuk sütü içeren şampuanını kuaför tavsiyesi üzerine satın aldım ve yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum. İyi bir şampuan olduğuna dair söylemler üzerine tercih ettim; ancak, hiç memnun kalmadım. Şu anda saçımda ciddi bir kaşıntı mevcut ve bu durum son derece rahatsız edici. Firmanın bu durumu dikkate almasını ve gereken önlemi almasını rica ediyorum.

25 Ocak 2024 09:48 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sevgili Tüketicimiz, Öncelikle Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz firmamıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. dp Daily Perfection ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla dp Daily Perfection

25 Ocak 2024 17:19

Değerli Tüketicimiz; Sizlere 444 8 828 müşteri hizmetleri hattımızdan ulaşamadığımızı belirtmek isteriz, sizleri gün içerisinde tekrar arayacağız. Sizde isterseniz müşteri hizmetlerimizi arayarak konu ile ilgili destek alabilirsiniz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Dp ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla DP Daily Perfection

DP Şampuan Sorunu Herkeste Varmış

14 Mayıs 2024 11:43