Taner sonuçtan çok memnun

Dost Learn Online Ücret İadesi Ve Telafi

23 Haziran 2023 01:02
Taner'in Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim.”

Dost Learn Online'ın hocası Dost hoca ile ilgili haksızca ve yanıltıcı bir şikayete denk geldiğim için yazma gereğini duydum. Dost Hoca çok dürüst ve çok iyi bir öğretmen. İçinde toplam 10 ders bulunan bir aylık indirimli paket satın aldım. Dost Hoca derslerden birini kendi nedenlerinden dolayı yapmadı, fakat ücretsiz kupon kodunu verdi ve telafi etti. İki dersi ise ben iş yoğunluğundan dolayı alamadım ve sürem bittiği için ders hakkım da bitmiş oldu. Kendisine durumu izah ettim ve bana bu iki ders için hatanın benden kaynaklanmasına rağmen ücretsiz kupon kodunu vererek telafi etti. Dost Hoca öğrencilerine karşı çok disiplinli ve sorumlulukla yaklaşıyor. Bir İngilizce öğretmeni olarak herkese rahatlıkla önerebileceğim bir öğretmen.

26 Haziran 2023 15:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Taner Bey merhaba, Sizinle yaptığımız çalışmaların üzerinden uzunca bir süre geçmesine rağmen memnuniyetinizi bizimle olan deneyimlerinizi dile getirerek paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Taner
Taner
26 Haziran 2023 16:19

Çok teşekkür ederim.

Murat sonuçtan çok memnun

Dost Learn Online Ücret İadesi Yapılması Hakkında

28 Haziran 2023 00:00
"Şikayet talebime hızlı yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Aslında daha önceki şikayetlere baktığımda önyargılıydım ama görüyorum ki güvenilir bir yermişsiniz. İademi sağladığınız için ve ayrıca İngilizce Konuş eğitim setlerini ücretsiz alabilmem için verdiğiniz kupon kodu için çok teşekkür ederim. Soran olursa sizin kesinlikle güvenilir ve ciddi bir kurum olduğunuzu söyleyeceğim."

03 Eylül 2023 22:26
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

3 Ayda Online İngilizce Kullanmadığım Hizmet İçin Para İadesi Talebim Reddedildi

15 Ağustos 2025 18:04

English Guru Dikkatsiz Ve Yetersiz Hizmeti