Murat sonuçtan çok memnun

Dost Learn Online Ücret İadesi Yapılması Hakkında

28 Haziran 2023 00:00
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet talebime hızlı yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Aslında daha önceki şikayetlere baktığımda önyargılıydım ama görüyorum ki güvenilir bir yermişsiniz. İademi sağladığınız için ve ayrıca İngilizce Konuş eğitim setlerini ücretsiz alabilmem için verdiğiniz kupon kodu için çok teşekkür ederim. Soran olursa sizin kesinlikle güvenilir ve ciddi bir kurum olduğunuzu söyleyeceğim.”

Dost learn online platformundan (web site üzerinden) İngilizce egitimi satin aldım. Daha sonra iade etmek istediğimde ise süresi geçtiği için iade edilemeyeceğini ve iade kapsamında değerlendirip ücret iadesi yapılamayacağını bildirdiler. Ücret iademin yapılmasını talep ediyorum.

28 Haziran 2023 00:19 (Şikayetten 18 dakika sonra)
28 Haziran 2023 00:37

İstediğiniz bilgileri web sitenizin iletişim bölümünden size ilettim. İademin bir an önce yapılmasını rica ediyorum

28 Haziran 2023 03:20
28 Haziran 2023 15:13

Elite Online Akademi İngilizce Kursu Yanıltıcı Kayıt Sorunu

18 Ekim 2024 13:12
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Tekniklerle İngilizce Satış Sonrası Sorunlar

24 Ocak 2024 15:50

Lengedu Para İadesi Yapmıyor!

Kerem
22 Mart 2024 06:47
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

3 Ayda Online İngilizce Kullanmadığım Hizmet İçin Para İadesi Talebim Reddedildi

15 Ağustos 2025 18:04