Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Doruk Nilüfer Hastanesi Fizik Tedavi Çalışanlarının İlgisizliği

28 Mart 2024 13:22

3 gündür eşim Özel Doruk Nilüfer Hastanesi'nde fizik tedavi alıyor. -4. Katta bulunan fizyoterapist bölümünde çalışan hemşireler, hasta kayıttakiler ve bizzat eşimle ilgilenen T**** o kadar ilgisiz ve lakayıt davranıyor ki bunun karşılığında o kadar sakin olan eşim çıldırdı ve fizik tedaviyi bu hastaneden almayı bıraktı. Ne zaman gitsek hemşireler, personeller odalarda kıkır kıkır gülüşmeler yapıp dışarıdaki hastaları sallamıyor. Bekleyin deyip odaya geçiyorlar randevu saatimizden 15-20 dakika sonra tedaviye alıyorlar! Eşim tedaviye girdiğinde üzerini çıkarttırıp o şekilde bu soğukta 20 dakika beklettiler. Bence hasta kaybetmemek için buradaki şikayetleri gözden geçirin hastane yönetimi. Yoksa o güzelim hastanenizin önünden geçen olmayacak.

Uğur
Uğur

Abla banada yanlış tedavileri yüzünden elektrik çarptı bana ulaşın çok mağdur var bu konuda tek basıma şikayet edince sonuç alamıyorum lütfen sorununuzu bana Gmail'den yazın hep birlikte mağdurlar olarak ben dava açacağım şikayetinizi bana yazın lütfen [email protected]

Özel Hastanede Ücretlendirme Sorunları

11 Ekim 2024 20:42
Özel Hastanede Ücretlendirme Sorunları
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Danışmanının Saygısız Davranışları Ve Yetersiz Hizmet

18 Aralık 2024 19:11