Raneem sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Özel Bursa Hastanesi Faturasız Abartılı Fiyatlar!

Doruk Özel Bursa Hastanesi Faturasız Abartılı Fiyatlar!
22 Eylül 2023 00:49

Gebeliğimi Nilüfer Doruk Hastanesi'nde takip ediyorum, sık gittiğimde insanlara farklı fiyatlar verdiklerini fark ettim. İki gün önce kadın hastalıkları ve doğum bölümünde oradaydım doktora görüşmek için sıramı bekliyordum, bir kadının gelip muayene fiyatını sordu, danışma görevlisi, sağlık sigortası olmayanlar için kadın doğum muayene fiyatın 900 lira olduğunu söyledi. Bir süre sonra yabancıya benzeyen kocasıyla birlikte bir kız geldi, aynı çalışan zam geldi diye muayeneye 1.200 lira ödetti!.
Aynı gün doktor benden detaylı ultrason istedi. Tıp merkezlerinde fiyatının maksimum 1.500 ile 2.000 lira arasında değiştiğini bilerek bu fotoğrafa 4.000 lira ödedim. Şimdi bana e-posta yoluyla özel sağlık hizmeti adı altında fatura geldi, nedir bu insanların aklıyla dalga geçmek? Modern ve temiz bir hastane, doktorları iyi ama para kazanma politikaları kaba ve kötü.

22 Eylül 2023 09:44 (Şikayetten 8 saat sonra)

Cihan
Cihan

Muayene ücretlerinde o kadar haklısınız ki 3 aydır farklı fiyat tarifesinden ücret ödüyoruz. Ayrıca internet üzerinde araştırmalarım sonucu SGK almış olduğumuz tedavi ücretinin belli kısmını karşılıyor. 102.30 ₺ si SGK tarafından karşılanmıştır mesajı tarafımıza geldi ve bunun %200 ü kadar ilave ücret alabiliyorlarmış. Yani 307 ₺ yi geçmemesi gerekiyormuş. Ancak bizden 575 ₺ ile başlayıp 3. Ayda 875 ₺ ye kadar geldi üstelik firmamızın %15 indirimli fiyatıyla. Detaylı ultrasona gelince bizde 25.11.2023 te eşim için yaptırdık çalıştığımız firmanın indirim anlaşması olmasına rağmen sabit fiyat indirim olmuyor diyerek 2000 ₺ ücret çıkarttılar. Yapılan her işlemin detaylı faturasıyla Alo 170 veya SGK kurumuna dilekçeyle müracaat edip şikayette bulunabilirsiniz. Biz öyle yapacağız çünkü. Geçmiş olsun.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Özel Bursa Hastanesi Maalesef Hastane Değil Ticarethane

23 Ağustos 2023 20:42
Canis sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Özel Bursa Hastanesi Doktordan Şikayetçiyim

25 Ağustos 2023 15:22