Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Doritos Shots Boş Çıktı

Doritos Shots Boş Çıktı
30 Ağustos 2024 22:29

Doritos Shots satın aldım, içi sadece hava dolu boş çıktı. Üstelik 1 adet de değil, 2 adetinde boş hava dolu olması beni üzdü. Sevgili Doritos, durumu telafi etmeni senden rica ediyorum. İsterseniz boş ürünleri size kargolayabilirim. Ürünlerin maddi değeri çok önemli değil ama güzel bir anının bozulmuş olması doğru değil.

02 Eylül 2024 15:14 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz , Talebiniz ilgili birimlere gönderilmiştir. Gerekli işlemlerden sonra tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

04 Eylül 2024 18:26

Merhaba hala bir özür ya da sorunun çözümü bulunmadı

11 Eylül 2024 08:17

Beni aradılar bana telefi ve özür amaçlı hediye göndereceğini söylediler adresimi aldılar 1-2 gün içinde mesaj geleceğini söylediler fakat bir hafta oldu kimseden ses yok kocaman firma 3 kuruşun peşine düşüyor.

20 Eylül 2024 00:47

30 ağustostan bu yana bana hediye gönderecgini söyleyip göndermediler insanları kandırıyorlar başka bir şey yok evde patates kızartın bu markadan alışveriş yapmayın

20 Eylül 2024 00:51

Doritos insan kandırıyor aldığım ürünler boş çıktı bana yenisini bana telafi amaçlı size hediye göndereceğiz dediler fakat 2 hafta oldu ne arayan var ne soran ne de hediye ürünleri boş satarak insanları kandırdıkları yetmiyormuş gibi bir de hediye göndereceğiz diye kandırıyorlar sahtekar firma

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
02 Mayıs 2024 19:07

Sultan
20 Nisan 2024 18:55
Doritos'tan Hava Dolu Sürpriz!

Doritos Paketlerindeki Boşluk Sorunu

İlmanur