Yagmur sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2024 20:57
Yagmur'un Teşekkür Mesajı
“Markayı değişmememin bir sebebi varsa o da benimle sürekli ilgilenen müşteri temsilcisi hanımefendi. Kendisine ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.”

Yine Domino's yine şikayet. 30 dakika politikası denen şey işlemiyor o kesin. Desteğe yazdığımda bunun kuryenin direkt olarak suratına 30 dakikayı geçti. Para iademi yapın dememiz gerekiyormuş. Aksi takdirde o para iade edilemiyormuş nedense. Ben şahsen kuryenin suratına böyle bir şeyi diyemem otuz dakikamı geçirdiniz paramı verin diye ayrıca bu bilgiye sahipte değildim zaten (sitede de böyle bir açıklama göremedim.) üstüne üstlük bir de sos siparişim yanlış geldi ve uygulamada teslim edildi. Yazdıktan 10-15 dakika sonra ürünüm bana teslim edildi. Gidip yenmedikten sonra artık Domino's'un çok tercih edilesi olduğunu düşünmemeye başladım. İlgili yetkililere iletiyorum, teşekkürler.

21 Aralık 2024 12:31 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın , Yagmur Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

21 Aralık 2024 15:39

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Yagmur
Yagmur
21 Aralık 2024 15:40

Hasancan sonuçtan çok memnun

22 Şubat 2025 18:33
"Başta süreçteki Merve hanım olmak üzere firmaya teşekkür ederim"
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

30 Dakika Garantisi Yerine Getirilmedi, Sufle İle Geçiştirildim

14 Temmuz 2025 08:51
Cemil sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2024 13:53
"Müşteri temsilcisi Merve Hanıma çok teşekkür ediyorum. Kendisi anlayışla dinledi şikayetlerimi."
Handan sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2024 21:35
"Geri dönüşünüz ve hızlı çözümünüz benim için çok değerliydi. Teşekkür ederim."
Muzaffer sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2024 15:31
"Arayan müşteri temsilcisi çok ilgiliydi gereken her şeyi yaptı kendisine teşekkür ederim"