Domino's Pizza Özensiz Hizmet Anlayışı

22 Ağustos 2023 21:19380
Bayram'ın Teşekkür Mesajı
İletişim sürecinde gerekli ilgi alaka ve anlayışları için teşekkür ediyorum. Problem çözülmüş gibi görünüyor.
1 Destek
21 Ağustos 2023 22:13

Restoran siparişi 1 saat 20 dakika geç getirdi ve buz gibi geldi. Yorum sizin

23 Ağustos 2023 02:20 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın , Bayram Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

25 Ağustos 2023 17:53

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

18 Eylül 2023 13:44

Domino’s Cüzdan Bakiyemle Sipariş Veremiyorum, Müşteri Hizmetleri Dönüş Yapmıyor

Ceren
18 Eylül 2025 20:44454

26.06.2025 tarihinde Domino’s mobil uygulaması üzerinden cüzdanıma 433 TL yükledim. Bakiye uygulamada doğru şekilde görü...

Sipariş Oluşmadı, Ücret İadesi Ve Geri Dönüş Sağlanmadı

Sabri
9 Ağustos 2025 20:52335

24 Temmuz’da Domino’s Pizza uygulaması üzerinden Giresun/Bulancak şubesinden 763,50 TL tutarında sipariş verdim. Ücret, ...

Tümünü Gör
Domino's Pizza Sipariş İstenildiği Gibi Gelmiyor!

Domino's PizzaSipariş İstenildiği Gibi Gelmiyor!

Emir
Domino's Pizza Kötü Deneyim Oldu Bu Kadar Geç Getirmek Yakışmadı!

Domino's Pizza KötüDeneyim Oldu Bu Kadar Geç Getirmek Yakışmadı!

Akif
Domino's Pizzanın Hali!