Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi 9 Eylül Acil

10 Mart 2024 09:34

9 Mart Cumartesi günü Dokuz Eylül Hastanesi'nin acil servisine mide bulantısı şikayetiyle başvurdum. Ağrılarım nedeniyle duramıyordum ve yaklaşık 7 saat beklememe rağmen sıra bana gelmedi. Daha sonra gelen bir hasta, öncelikli sıra olduğu gerekçesiyle hemen muayeneye alındı. Bu durum bize sadece kısa bir açıklama ile geçiştirildi. Beş dakika sonra sıra numaramızın iptal edildiğini gördük. Sonradan öğrendiğimize göre, acil servisteki doktorların çoğu istifa etmiş ve sadece iki ortopedi doktoru kalmış. Gelen ambulanslarla birlikte acil serviste bekleyen hastalara da bu iki doktor bakıyordu. Saatlerce bekleyen insanlar sıranın gelmesini umut ediyordu. Bir noktada, acil serviste sıra almaya çalıştığımızda danışmadaki görevli bize sadece iki ortopedi doktorunun olduğunu ve sıra vermesi durumunda 5-6 saat daha beklememiz gerektiğini söyledi. Eğer ilk geldiğimizde bu durum bize açıklansaydı, bu kadar uzun süre beklemeyip başka bir hastaneye gidebilirdik. Ne yazık ki, muayene bile olamadan hastaneden ayrılmak zorunda kaldım. Bu deneyim benim için oldukça olumsuzdu.

Kaan
Kaan

Çok üzücü durum geçmiş olsun

26 Aralık 2023 13:42
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Hastalarını Saatlerce Bekletiyorlar

11 Kasım 2023 10:29

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Serviste Uzun Bekleme Ve İlgisizlik Mağduriyeti

20 Ağustos 2025 10:40