Doğan Gsm Yanılttı!

Doğan Gsm Yanılttı!
27 Temmuz 2023 21:04

25.08.2023 tarihinde adresi Namık Kemal Atatürk CD No. ** Çanakkale merkezde bulunan ' 1 dogan GSM ' Instagram adresinden gördüğüm telefonu +90 506 *** 78 36 numaradan siparişinde bulundum tanesi 4700 olan iki telefon sipariş vererek yani 9400 TL para gönderdim siparişini oluşturmak adına ve size telefonu tanımlamamız gerekiyor bunun için 6478 TL daha ücret yatırmanız gerekiyor yatırdığınız bu para 2 dakika sonra geri hesabınıza yatacak ve size SMS kodu gelecek dendi başta neden böyle bir ücret belirtmediniz bilsem sipariş vermezdim dedim ve onu da gönderdik kayıt yapılması açısından sonrasında yine 5100 TL telekomünikasyon ücreti diye bir ücret talep ettiler bende bu ücreti ödeyemem deyince işlem tamamlanmaz ve cihaz aktivasyonu yarıda kalır diye bir sürü bahane ürettiler işlemi iptal edin verin gönderdiğim parayı deyince kurumsal firmayız paranızı 3 iş günü içinde yatırırız dediler 3 gün oldu hala para yatıran yok Instagram hesabından yazıyorum WhatsApp üzerinden konuştuğum numaradan yazıyorum cevap veren yok 15878 TL paramı yanılttılar. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Ömer
Ömer

Çok çok geçmiş olsun

Doğan Gsm Telefon Siparişiyle İlgili Sorunlar

27 Temmuz 2023 13:40
Metin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 11:18
Mobilfon Teknoloji Müşteri Seçiciliği, Mağduriyet, Para İadesi Sorunu
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Mobilfon Teknoloji Kartıma Ödeme İadesi Yapılmadı

08 Ağustos 2023 15:01