Halime sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji'nde Hemşire Eksikliği ve Güven Sorunu

07 Ekim 2024 23:37

Gecen sene 4 yaşa kayıt yaptırdığımız Mersin Doga Koleji'nde kampus kapatıldığı için kaydımızı aldık ve yeni açılan Yenişehir kampüsüne Doğa markasına güvendiğimiz için 5 yaş sınıfına kayıt yaptırdık. Kampus müdürü (R**** Bey) ile görüşmemde oğlumun tip 1 diyabet hastası olduğunu hemşirenin bizim için çok önemli olduğunu söyledim ve kendisi bana hemşirenin okulun ilk günü ise başlayacağını söyledi. Okul açıldıktan sonra hemşire ile görüşmek istediğimde 2 gün sonra başlayacak, haftaya başlayacak gibi gibi yalanlar söylendi. Hemşire gelene kadar diyabet hastası olan bir öğretmenin insülin uygulayacağını söylediler. Çocuğumu güvenemediğim için okula kayıtlı olduğumuz süreçte çoğu zaman okula yarım gün gönderdim. Tam gönderdiğim gün sayılıdır.
Okula tam gün gittiği bir gün çocuğum hipoglisemiye girdi ve müdahalede bulunamadılar. Çocuk öğretmenlerin telaşı ve gerginliği ile daha da korkmuş. R**** Bey ile bunu konuşmaya gittiğimde hiçbir şekilde özür dilemeyip beni geçiştirmeye çalıştı hemşireyi sorduğumda öğretmenler halleder demeye devam etti. Israr ettiğimde ise almayacağını söyledi. Beni 1 ay boyunca bugün yarin diyerek geçiştirdi ve bunun için en ufak özür bile dilemedi. Oğlumun sağlığını tehlikeye attı. Ayrıca bu davranış bana kurumun sadece ticari kaygısı olduğunu gösteriyor. Bir eğitimci ve egitim kurumu öncelikle örnek teşkil edecek hareketlerde bulunmalıdır.

08 Ekim 2024 08:21 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Halime N. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Mağduriyeti

03 Ekim 2023 11:50
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Mersin Kampüsü Bizi Ortada Bıraktı

17 Ocak 2024 00:56
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Mersin Yenişehir'de Haksız Uzaklaştırma Ve Ücret İadesi Sorunu!

04 Mart 2025 15:59
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Dikkatsiz Yönetim Ve Yetersiz Güvenlik Önlemleri

06 Ocak 2025 17:58
Tc Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Kredi İptali Ve Taksit İadesi Sürecinde Mağduriyet Yaşıyorum

08 Ağustos 2025 14:02