Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Şaşkınlığı

18 Ocak 2024 23:5317.605

Doğa Koleji, 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde yapılan bursluluk sınav sonuçlarını yayınlamıyor. Çocukların okul, il ve ülke genelindeki sıralamasını, doğru ve yanlış soru sayısını öğrenemiyoruz. Ben de aradım, 'Sonuçlar için gelin görüşelim, devlet sırrı mı?' diye düşündüm. Zaten ücretli bir görüşme yapacaksam, gelip ücretini konuşacağımı söyledim. 'Gelmeniz gerekiyor,' dediler. Ayrıca sınav günü 15 dakikalık bir sunum yapıldı ve aynı şeyler tekrarlandı. Rehber öğretmen sunumu yaptı. Instagram'dan yorum yaptım ancak yorumum anında silindi ve yorumlar kapatıldı. Sınav günü, 13 Ocak'ta, velilerin yanında küçük çocukları olan veliler de bahçe dışında bekletildi ve çocuklar böyle teslim edildi. 'Sizin spor salonunuz yok mu? Bu kadar soğukta bu ne sorumsuzluk?' diye sordum. 'Kural bu,' dediler. Okula çocuğumu yazdırmayı gerçekten istiyordum ancak böyle şeyler yaşadıktan sonra vazgeçtim. Paramızla rezil olacağız. İleride bu olaylar İzmir Buca kampüsünde yaşandı. Instagram kontrol ederseniz, yorumlara kapattıklarını göreceksiniz. Neden acaba? Hakaret yok, küfür yok, sadece gerçekler yazıldı. Bu konuda yöneticilerin en kısa zamanda araştırma yapmasını isterim.

2 Destek
19 Ocak 2024 09:51 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Sibel K. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Sibel
19 Ocak 2024 11:39

Doga Kolej inin müdürü gökhan Bey arayıp durumu görüştük kendisine çok teşekkür ederim

Doğa Koleji Bursluluk Sınav Sonuçlarını Açıklamıyor

25 Ocak 2024 16:2416.454

13 Ocak 2024 tarihinde çocuklarım Doğa Koleji Atakent şubesi bursluluk sınavına girdi. Sınav günü çocukları salona almad...

2 Destek1 Yorum

Doga Okullari Bursluluk Sonucunu Öğrenmede Yasanan Karmasa

"Okul müdürü elif hanim benimle iletişime geçti kendisine çok teşekkür ediyorum"

2 Destek

Çocuklarımızın Sınav Sonuçlarına Erişim Engeli

İki çocuğum Halkalı Doğa kolejinde bursluluk sınavına girdi. Aradılar görüşmek için. Uygun zamanım olmadığını, tatil old...

1 Destek

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Beklenen Bursluluk Sınav Sonucu Gecikmesi

18 Ocak 2024 11:1416.083

"Okuldan hızlıca dönüş yapıldı. Başvuru sayısı fazla olduğu için gecikme olduğu bildirildi ve yardımcı olundu. Teşekkürler"

1 Destek2 Yorum

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Para İadesi Alamadım!

Doğa KolejiEğitim Kurumları Para İadesi Alamadım!

İhsan
Doğa Koleji Eğitim Kurumları Sorumsuzluğu