Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
21 Eylül 2023 19:30

FLO dan temmuz ayında Dockers marka süet ayakkabı aldık eşime. 2 kez giydi veya giymedi ayakkabıda solmalar renk değişimleri olmaya başladı sanki ayakkabıyı 1 senedir giyiyormuş gibi eski bir görüntü oluştu resmen. FLO dan ayakkabıyı satin alırken bize boya satışı yaptılar ayakkabıyı silmeyin boyayın dediler. Ayakkabıyı boyadık bizde daha sonra fotoğraftaki bu lekelenmeler oluştu, ve geçmedi. Bende ayakkabıyı değişime gönderdim ve 15 gün sonra red geldi. Üründe malzeme ve üretim ile ilgili bir hata yoktur diye. Bana da kullanma kılavuzunu inceleyip ayakkabının ömrünü uzatabilirsiniz diye de bir not yazmışlar. Ayakkabıyı silmedim? Makineye atmadım? Sizin mağazanızdan boya satın alıp ayakkabıyı boyadım, yani sizin önerdiğiniz şekilde. Şimdi burada kim hatalı? Ayakkabı redden geldikten sonra bir daha değişim için gönderdim ve değişim yapmaları için uzunca bir not yazdım ama yine reddettiler. Eğer şikayet var üzerinden de olumlu cevap almazsam Tüketici Hakları'na kadar başvuracağım daha ne yapılması gerekiyorsa yapacağım ayakkabıyı temmuz ayında aldık Ağustos ayında değişime verdik zaten 1 aydır değişimde eylül de ayakkabı elimizde ama hiçbir değişim yok? Gerekenin yapılmasını ve ayakkabı değişimini istiyorum. Para kolay kazanılmıyor ve biz bu ayakkabıya 2 kez giymek için 800 TL mi verdik? Ayakkabının altını da fotoğraf a ekledim tertemiz daha 2 kere ancak giyilmiş. Boğazından gelsin inşallah

Erkan
12 Nisan 2024 23:21
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
09 Şubat 2025 20:23
Eda sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2023 23:44
Cem sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 16:46
B. Ekici sonuçtan hiç memnun değil

B. Ekici
23 Ekim 2023 12:35